Розділ Спорт

Відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд Шепетівщини

Автор 22 серпня 2023, 11:05

20 серпня в спортивному залі «Локомотив» відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд з нагоди Дня Незалежності України. До участі в турнірі заявилося чотири команд, а саме: команда м.Полонного, м.Шепетівки, «Сангушко» м.Ізяслава та «Темп» м.Шепетівки. Про це розповіли на сторінці Шепетівської міської ради.

Змагання проходили за коловою системою в одне коло. Матчі між командами проходили до двох перемог. За перемогу з рахунком 2:0 команда отримувала три очка, за перемогу 2:1 – два , за поразку з рахунком 1:2 – одне очко, а за 0:2 – жодного очка.

Ігри проходили у напруженій, рівній боротьбі. Учасники змагання демонстрували досить високий рівень гри і кожне очко давалося нелегко. Проте в будь-якій грі завжди є переможець.

За результатами змагань третє місце посіла команда м.Полоного, срібним призером стала команда м.Шепетівки, а перемогу святкувала команда «Сангушко» м.Ізяслав, яка не програла жодної гри.

Також, в номінації «Кращий гравець» команди, стали:

  • Спеціальний Назар – гравець команди «Сангушко»;
  • Олійник Ігор – м.Шепетівка;
  • Тріщ Мирослав – м.Полонне;
  • Свірщук Роман – команда «Темп».

В номінації «Наймолодший гравець» нагороду отримав Свірщук Артем, гравець команди м.Шепетівка.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів