Розділ Події

На Шепетівщині встановили меморіальну дошку на честь Пігольчука Вадима Петровича

Автор Орися Міщук 22 серпня 2023, 11:18

20 серпня у Горицькому ліцеї Берездівської громади на Шепетівщині відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки в пам’ять Пігольчука Вадима Петровича — випускника закладу, який загинув 16 лютого 2022 року, поблизу населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району Донецької області, захищаючи територіальну цілісність України.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні сільський голова Віктор Васьківський, отець Анатолій, рідні, друзі, однокласники загиблого,педагоги та  учні, односельчани.

Право відкрити меморіальну дошку було надано сестрі Героя Юлії Петрівні та сільському голові Віктору Васьківському.

Отець Анатолій освятив меморіальну дошку. Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Вадима та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Вадим ПІГОЛЬЧУК віддав найдорожче - своє життя, захищаючи незалежність України. Відтепер пам’ятний знак на стіні школи буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг випускника освітнього закладу та захисника рідної Батьківщини.

Світла пам’ять про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Останнє редагування 22 серпня 2023, 11:23
0
репостів
0
репостів