Середа, 07 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка

П’ять років тому кам’янчанка Ольга Поворознюк, яка свої шкільні роки провела у Шепетівці, свідомо зійшла з проторованої наукової стежини і ступила на небезпечнішу – військову. Про свій вчинок жодного разу не пошкодувала. Натомість щаслива, що є маленькою частинкою великих Збройних сил України.

У Хмельницькій області області обстежили всі 3100 укриттів. Перевірку розпочали після п’ятничного термінове засідання комісії ТЕБ та НС, зумовлене трагедією, яка сталася в столиці України 1 червня, де внаслідок чергової ворожої ракетної атаки загинули 3 людини, з яких 1 дитина, тому що не змогли своєчасно потрапити в захисну споруду цивільного захисту. 

У Музеї пропаганди відбулася презентація виставки «Інфоспротив»
Розділ Культура

У Музеї пропаганди відбулася презентація виставки «Інфоспротив» у співпраці з Рухом ЧЕСНО та Національним музеєм Революції Гідності. У презентаційний день Валентина Бражук, директорка Музею пропаганди, розповіла відвідувачам про проєкт, наголосила на важливості експонування виставки, її унікальності та анонсувала події, які відбудуться у її межах.

За сприяння Збройним силам України у наближенні перемоги над ворогом юних волонтерів з Хмельниччини відзначено грамотами Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Приємно відзначити, що серед них є і славутчанин, Олексій Борей.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили зловмиснику підозру за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

6 червня Президент Володимир Зеленський передав орден «Золота Зірка» членам родини військовослужбовця Збройних Сил України зі Славути, удостоєного звання Героя України посмертно — старшого сержанта Дениса Ріхтера.

0
репостів
0
репостів