Розділ Суспільство

Валерій Залужний відзначив юного волонтера з Шепетівського району

Автор 07 червня 2023, 12:50

За сприяння Збройним силам України у наближенні перемоги над ворогом юних волонтерів з Хмельниччини відзначено грамотами Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Приємно відзначити, що серед них є і славутчанин, Олексій Борей.

Юний волонтер навчається у Славутській гімназії № 7.

Із початку повномасштабного вторгнення родина Олексія активно взялася допомагати українській армії: виготовляє різні обереги, сувеніри, брелки та інші вироби, які пронизані патріотизмом та вірою у перемогу.

Олексій разом із мамою та сестричкою — активні учасники різноманітних благодійних ярмарків та розпродажів. Його можна часто побачити на місцевому ринку або ж у центрі міста. Усі кошти від продажу своїх виробів хлопчик передає місцевим волонтерам на потреби українських оборонців.

До речі, тато Олексійка, Сергій Борей, з перших днів війни добровольцем став на захист свободи та незалежності України.

Олексій — це гарний приклад як для дітей, так і для дорослих. Із такими маленькими українцями майбутнє нашої країни буде в надійних руках.

Щиро дякуємо Олексію та його родині за добрі справи, небайдужість та за значний внесок у наближення перемоги України над російськими окупантами.

Пресслужба Славутськго МВК.

0
репостів
0
репостів