П'ятниця, 16 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка

СБУ повідомила про підозру ще двом прихильникам «руZкого міра», які публічно виправдовувавали російську агресію. Служба безпеки викрила двох вірян УПЦ (МП), які виправдовували збройну агресію рф та воєнні злочини окупантів.

На Шепетівщині у засвіти провели молодшого сержанта Чулія Віктора
Розділ Події

Сьогодні в Крупецькій територіальній громаді Шепетівського району попрощалися та провели в останню путь Героя - Віктора Володимировича Чулія, який загинув, бувши вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше - власне життя.

У Хмельницькому слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій травмувався 30-річний мотоцикліст. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 червня, близько 15:00 години у м. Хмельницькому на перехресті вулиць Миколи Мазура та Степана Бандери.

15 червня відбулось засідання колегії Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної військової адміністрації. Розглядались важливі питання діяльності системи освіти області впродовж 2022/2023 років.

У Шепетівці вітали зі 100-річчям з дня створення служби дільничних офіцерів поліції
Розділ Події

18 червня в Україні відзначається День дільничного офіцера поліції. Сьогодні начальник Шепетівської РВА Глушаков Олексій разом головою Шепетівська районної ради Олегом Кулінським привітали дільничних офіцерів поліції з нагоди професійного свята та 100-річчя з дня створення служби дільничих офіцерів поліції.

У Шепетівці відбувся благодійний концерт народного артиста України Павла Дворського
Розділ Культура

15 червня у міському будинку культури в рамках благодійного туру-марафону «Готуємо контрнаступ разом» у Шепетівці відбувся концерт народного артиста України Павла Дворського та його синів Павла та В‘ячеслава Дворських, за участі колективів міського будинку культури та дитячої музичної школи.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 14-річна дівчина. Подія сталась вчора, 15 червня, близько 13:15 години у м. Ізяслав на перехресті вулиць Шевченка та Миколи Микитюка.

0
репостів
0
репостів