Розділ Події

У Шепетівці вітали зі 100-річчям з дня створення служби дільничних офіцерів поліції

Автор 16 червня 2023, 13:20

18 червня в Україні відзначається День дільничного офіцера поліції. Сьогодні начальник Шепетівської РВА Глушаков Олексій разом головою Шепетівська районної ради Олегом Кулінським привітали дільничних офіцерів поліції з нагоди професійного свята та 100-річчя з дня створення служби дільничих офіцерів поліції.

Подякував працівникам за щоденне забезпечення громадського порядку, допомогу людям у різних складних та критичних ситуаціях, за відданість справі, витримку та готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу громадянам. Міцного здоров’я, витримки, високих професійних здобутків у такий нелегкий для країни час.

До привітань приєднався секретар міської ради Роман Вознюк, який від імені міського голови Віталія Бузиля та виконавчого комітету Шепетівської міської ради привітав дільничних офіцерів поліції зі 100-річчям з дня створення служби дільничних офіцерів поліції.

За багаторічну віддану службу у органах внутрішніх справ України, високий професіоналізм, належне надання поліцейських послуг у сфері забезпечення правопорядку, охорони свобод та інтересів людини, суспільства і держави, офіцерів було відзначено грамотами міського голови.

0
репостів
0
репостів