Середа, 14 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Щорічно 14 червня країни світу відзначають Всесвітній день донора крові. Цьогоріч до акції по здачі крові у відділенні трансфузіології КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» долучилися військові, працівники поліції, працівники залізниці, медики та інші.

Рибалка, що завдав збитків середовищу на 126 тисяч гривень, відшкодує завданий збиток. Нагадаємо, що подія відбулась в квітні минулого року в с.Дібровка, що у Ізяславські громаді. Під час профілактичного рейду на річці Горинь поліцейські виявили 43-річного чоловіка, який здійснював незаконний вилов риби в період нересту.

Шепетівчани здобули нагороди чемпіонату України з бойового самбо
Розділ Спорт

З 9 по 11 червня 2023 року у місті Київ відбувся чемпіонат України з бойового самбо у розділі «Класичне» (дорослі, юніори, юнаки середнього віку, юнаки молодшого віку, діти старшого віку, діти молодшого віку). До участі у чемпіонаті було заявлено понад 350 спортсменів з усіх куточків України.

У Плесні відкрили меморіальну дошку загиблому воїну Валерію Олійнику
Розділ Події

14 червня у селі Плесна Шепетівської міської територіальної громади відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки Олійнику Валерію Валерійовичу – воїну, який поліг під час російсько-української війни. Дошку встановили на фасаді Плесенської гімназії – рідної школи захисника.

Авто з-за кордону за привабливою ціною — це може бути шахрайство: поліція закликає бути обережними. Минулої доби до поліції Шепетівського району надійшла заява про вчинення шахрайських дій від 50-річного нетішинця, який намагався придбати автомобіль та натрапив на шахраїв.

0
репостів
0
репостів