На Летичівщині суд виніс вирок чоловіку, який обікрав приватний будинок

Автор 10 квітня 2023, 15:56

39-річного місцевого жителя суд визнав винним у вчиненні крадіжки та призначив покарання – п’ять років позбавлення волі, проте звільнив від реального відбування з випробуванням на два роки іспитового строку.

У січні до поліції звернувся 65-річний житель села Голосків Меджибізької тергромади і повідомив, що його будинок обікрали. На місце події негайно виїхали працівники поліції.

Як з’ясувалось, невідома особа шляхом пошкодження вікна проникла у середину помешкання, звідки викрала телевізор, мобільні телефони, зарядні пристрої та інше. А на додачу до техніки зникли ще й медалі, серед яких були і медалі за участь у Другій світовій війні.

Оскільки потерпілий у цьому будинку не проживав, то крадіжку виявив не одразу. Та це не завадило поліцейським того ж дня встановити особу зловмисника. Ним виявився 39-річний місцевий житель, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Викрадені речі правоохоронці вилучили і направили на експертизу.

Слідчі відділу поліції №3 (смт Летичів) за даним факом розпочали досудове розслідування. за ч.4 ст.185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Нещодавно Летичівський районний суд завершив розгляд кримінального провадження і визначив чоловіку покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. Проте звільнив від реального відбування ув’язнення з іспитовим терміном на 2 роки.

Хмельницьке районне управління поліції

0
репостів
0
репостів