Багатодітний батько системно ґвалтував власну неповнолітню доньку

Автор 10 квітня 2023, 18:14

Ізяславський районний суд оголосив вирок чоловіку, який систематично здійснював сексуальне насильство над власною донькою. Тепер він проведе 15 років за ґратами. Про це стало відомо з вироку суду.

Обвинувачений є батьком п’ятьох дітей. Його звинувачували у сексуальному насильстві стосовно однієї зі своїх малолітніх доньок.

Слідство встановило кілька випадків насильства, які він вчиняв протягом 2021-2022 років. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вночі приходив у кімнату, де спали його доньки та вчиняв сексуальне насильство стосовно однієї з них. Чоловік користувався фізичною перевагою та безпорадним станом дитини. Під час одного з випадків сексуального насильства, обвинувачений згвалтував доньку.

Що стосується потерпілої дівчини, то вона не змогла розповісти матері, що сталося і чому вона плакала. Але розповіла своїй подрузі. Після цього потерпіла з подругою пішла до шкільного психолога, з яким спілкувалась віч-на-віч та розповіла все, як було. В подальшому її возили до лікарні, вона з матір'ю ходили до гінеколога.

Шкільний психолог зауважила, що матір неповнолітній доньці не повірила, не підтримала, не вчиняла дій для захисту інтересів неповнолітньої.

Матір постраждалої дівчини від показів в якості свідка відмовилась.

Сам обвинувачений під час слідчих дій розказав, як все відбувалось і що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Тож суд визнав його винним у трьох статтях кримінального кодексу, в тому числі у згвалтуванні, за якою засудив до 15-ти років ув’язнення.

Останнє редагування 10 квітня 2023, 18:13
0
репостів
0
репостів