Розділ Події

У Нетішині з нагоди професійного свята віншували нацгвардійців

Вчора, 28 березня, на Хмельницькій АЕС з нагоди провесійного свята урочисто вітали бійців Національної гвардії України, які виконують функції з охорони енергопідприємства. День Національної гвардії України відзначаєтсья щорічно 26 березня.

Міський голова Олександр Супрунюк, народний депутат Верховної Ради України Олена Копанчук, президент ДП НАЕК «Енергоатом» Петро Котін, голова ПП ДП НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич, генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Кзюра вітаючи нацгвардійців, подякували їм за високий рівень професіоналізму, організованість та надійний захист стратегічно важливого для держави та найбільшого у нашому регіоні підприємства, вручили відзнаки і подарунки.

Генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра зазначив, що повномасштабне вторгнення рашистів змінило підходи до безпеки об’єкту критичної інфраструктури – Хмельницької АЕС. Переглянуто основні ризики, з якими й надалі доведеться рахуватися.

Андрій Козюра передав від імені колективу ВП ХАЕС чотири автомобілі, які волонтери відновили та підготували до виконання завдань із захисту об’єкта критичної інфраструктури. Представники НАЕК "Енергоатом" передали також обладнання, яке допомагатиме військовослужбовцям ще якісніше здійснювати захист ХАЕС.  

За стабільно високі показники у виконанні службових обов'язків, міцну військову дисципліну та з нагоди Дня Національної гвардії України міський голова Олександр Супрунюк вручив почесні грамоти виконавчого комітету міської ради та подарунки гвардійцям.

Останнє редагування 29 березня 2023, 20:48

Відео

0
репостів
0
репостів