На Хмельниччині ППО знищила 9 ударних дронів «Shahed-136/131»

Автор 29 листопада 2023, 09:25

Вчора із 21-ї години 28-го листопада до опівночі російські окупанти атакували Україну з північного та південно-східного напрямків ударними БпЛА типу «Shahed» та керованими авіаційними ракетами Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонщини. Основний напрямок удару безпілотників – Хмельниччина, ракет – південь країни.

Усього в ударі було задіяно:

  • 21 ударний БплА «Shahed-136/131»;
  • 3 керовані авіаційні ракети Х-59.

До відбиття повітряного нападу залучено, винищувачі зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

В результаті бойової роботи усі ворожі ударні БпЛА знищено в межах Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Київської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей. Також знищено дві керовані авіаційні ракети на Миколаївщині. Третя – не досягла бажаної цілі.

На Хмельниччині до відбиття повітряного нападу залучено винищувальну авіацію, підрозділи зенітних ракетних військ, мобільні вогневі групи ПвК "Захід". В результаті протиповітряного бою знищено 9 ударних БпЛА «Shahed-136/131».

Вранці заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін повідомив, що вночі, під час чергової ворожої атаки, в області працювали сили ППО:

"Ми вкотре дякуємо ЗСУ за якісну роботу! Інформація стосовно потерпілих, травмованих не надходила.

Разом з тим, надійшла інформація, що внаслідок атаки в Шепетівському районі пошкоджено дах, вікна та двері приміщення агропідприємства. Усі відповідні служби працюють."

0
репостів
0
репостів