Четвер, 05 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Подія мала місце наприкінці липня цього року у Білогірській громаді Шепетівського району. Патрульні виявили підроблений документ у водія трактора та викликали слідчо-оперативну групу.

Псевдодилери та псевдобанкіри ошукали жителів Шепетівщини на загальну суму понад 286 тисяч гривень. Минулої доби до поліції звернулось двоє потерпілих від класичних шахрайських схем. За усіма фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

У Славутській міській територіальній громаді виникла необхідність розширення діючого кладовища. Як повідомив Славутський МВК, наразі міське кладовище заповнене і не має значних територіальних резервів для поховань, оскільки з усіх сторін обмежене землями лісогосподарського призначення і його розширення можливе виключно за рахунок земель державної власності зайнятих лісовими насадженнями.

3 жовтня на Шепетівщині сталось зіткнення двох автомобілів. В одній з автівок за кермом перебувала працівниця Шепетівського райуправління поліції. Як стверджує інша учасниця ДТП Зоя Павлюк, поліцейська була напідпитку та відмовилася від проходження тесту на вміст алкоголю.

Робоча група Шепетівської міської громади, на чолі із міським головою Віталієм Бузилем відвідала лікарню Святого Пантелеймона у Львові. До складу делегації ввійшли також керівники медичних закладів громади та лікарі. Поїздка відбулася з метою обміну досвідом та налагодження партнерств.

Сьогодні начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков разом з начальником Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковником Сергієм Царуком та побратими загиблого вручили відзнаку Президента України «За оборону України» та відзнаку начальника Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба «Хрест Орла» мамі Героя Богдана Монаха – Ірині Миколаївні.

0
репостів
0
репостів