Вівторок, 03 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка

У Нетішині перед судом постане 31-річний грабіжник з кримінальним минулим. Зловмисник пограбував давнього знайомого, з яким спільно розпивав спиртні напої. Поліцейські оперативно затримали грабіжника, обвинувальний акт наразі скеровано до суду.

У Ізяславській громаді відкрили меморіал воїнам загиблим за незалежність України
Розділ Події

У знак вічної шани та поваги до Новітніх Героїв, які поклали свої життя за свободу, незалежність та світле майбутнє нашої держави, 30 вересня, напередодні Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва, Дня захисників та захисниць України за новим церковним календарем на території третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулася церемонія відкриття і освячення Меморіалу воїнам-героям, загиблим за незалежність України під час АТО, ООС та російсько-української війни.

4 жовтня Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства проводитиме осіннє знезараження та промивку водопровідних мереж міста. Про це повідомила пресслужба підприємства.

На Шепетівщині відкрили ще одну Алею Пам’яті Героїв
Розділ Події

У центральний садибі Улашанівської сільської ради облаштували Алею Пам’яті, де можна вклонитися пам’яті загиблим у російсько-українській війні Захисникам України. Відкриття відбулося 1 жовтня 2023 року в День захисників і захисниць України.

0
репостів
0
репостів