Через сварку вкрав телефона у свого давнього знайомого

Автор 03 жовтня 2023, 17:54

У Нетішині перед судом постане 31-річний грабіжник з кримінальним минулим. Зловмисник пограбував давнього знайомого, з яким спільно розпивав спиртні напої. Поліцейські оперативно затримали грабіжника, обвинувальний акт наразі скеровано до суду.

Подія сталась у серпні цього року в м. Нетішин. Зловмисник разом з давнім знайомим відпочивали поблизу річки, там же співчарочники посварились. В ході конфлікту підозрюваний вихопив у потерпілого мобільний телефон та втік. Згодом награбованим розпорядився на власний розсуд.

Незабаром поліцейські затримали грабіжника. Виявилось, що чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Правоохоронці повернули телефон законному власнику, а суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі Шепетівського районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений повторно в умовах воєнного стану). Наразі обвинувальний акт вже скеровано до суду.

Поліція Хмельницької області

0
репостів
0
репостів