Розділ Події

Жителі Крупецької громади провели в останню дорогу Михайла Бондарчука

Автор 11 вересня 2022, 21:39

Сьогодні, 11 вересня жителі Крупецької громади попрощалися та провели в останню дорогу Героя - Михайла Бондарчука. Зустріли Михайла о 10.00 при в'їзді в с.Колом'є по вулиці Миру, а потім відспівали у Свято-Михайлівському храмі в села Колом'є. 

Батьки втратили сина, дружина- чоловіка, друзі - найкращого друга, а громада - ще одне молоде життя... Ніколи не пробачимо і не забудемо..... Слава нашим захисникам !!!! Слава Україні!!!

Загинув Герой 7 вересня 2022 року в зоні бойових дій. Бондарчук Михайло Вікторович, житель с. Колом`є народився 1992 р.н.. У 2016 році за покликом серця вступив до лав Збройних Сил України, щоб стати на захист незалежності, свободи та територіальної цілісності нашої держави.

В ці скорботні дні вся громада глибоко сумує та співчуває батькам та родині Михайла. Прийміть слова подяки за те, що виховали справжнього патріота, вірного сина та справжнього захисника України, і нехай Господь Бог допомагає Вам перенести цю важку біль втрати рідної людини. Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях. Герої не вмирають…Слава Україні! Героям Слава!!! 

Останнє редагування 11 вересня 2022, 21:51
0
репостів
0
репостів