Розділ Суспільство

Більше сотні шепетівчан вже повідомили ШЕДС про пошкодження житла

Автор 26 серпня 2022, 15:23

Шепетівчани продовжуть ліквідовувати наслідки прильотів. Роботи надзвичайно багато. Екстрена диспетчерська служба ШЕДС прийняла більше ніж сотню індивідуальних звернень громадян про пошкодження житла. Про це повідомив Віталій Бузиль.

В цілому у громаді пошкоджено понад півсотні будівель. Сьогодні ведуться роботи у школі та медичному закладі.

Ми залучили увесь можливий людський ресурс комунальних підприємств, управлінських компаній, допомагають і приватні підприємці, мешканці самі об'єднуються і працюють. Не вистачає рук.

Працює комісія міської ради та поліція, складаються акти обстежень про пошкодження майна через російську агресію.

Тож прошу мешканців не нехтувати можливістю скласти відповідний акт та написати заяву у поліцію. На території Вузлової лікарні працює пункт видачі поліетиленової плівки та фанери листової для тимчасового закриття пошкоджених вікон. Намагаємось максимально допомогти тим, хто опинився у скрутному становищі.

Також у багатоповерхівках, що постраждали проводяться заміри вибитих вікон у під'їздах, буде здійснюватись заміна.

Розумію, що зараз гостро стоїть питання у наявності шиферу, але станом на сьогодні його немає в наявності для закупівлі, домовився про постачання, очікуємо. Комісія міської ради працюватиме і в суботу, і в неділю, щоб оперативно підготувати акти пошкоджень. Тож прошу мешканців посприяти у цьому.

Дякую містянам, які з розумінням ставляться до того, що це наша спільна біда й одночасно у складному становищі опинилися десятки будинків. Зі свого боку запевняю, робитимемо все можливе, щоб допомогти матеріалами. 

Останнє редагування 26 серпня 2022, 15:27
0
репостів
0
репостів