Шепетівчанину та трьом нетішенцям повідомлено про підозру у збуті наркотиків

Автор 26 серпня 2022, 17:50

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 4 особам у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч. ч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України). Протягом тривалого часу троє жителів м. Нетішин та один шепетівчанин займались збутом наркотичного засобу метадону та особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу на території області.

За результатами проведення обшуків за місцем проживання фігурантів вилучено наркотичні засоби, електронні ваги, мобільні телефони, банківські картки, пристрої для паління, грошові кошти та тюремні «чотки», в середині яких знаходились кристали речовини білого кольору.

Усім підозрюваним обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу працівників управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

0
репостів
0
репостів