Розділ Суспільство

Виконком: підготовка шкіл, ремонт тротуару до дитсадку «Перлинка» та алеї по вулиці Радіщева

Автор 19 серпня 2022, 17:32

Сьогодні, 19 серпня 2022 року відбулось 18 чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Про основні питання у себе на сторінці розповів міський голова Віталій Бузиль.

Заслухали інформацію про стан підготовки закладів освіти до нового 2022-2023 навчального року. Вчора завершила роботу спеціальна комісія, підводяться підсумки та готуються висновки. Паралельно проводиться анкетування батьків, вивчається їх думку.

Як і в усій Україні, ситуація непроста, очікуємо чітких рішень щодо організації навчального процесу. Остаточне рішення по кожному закладу освіти буде приймати обласна військова адміністрація. Про всі результати оперативно повідомимо громаду.

Було внесено зміни до фінансового плану КНП «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка» Шепетівської міської ради та скориговано тарифи на ритуальні послуги, що надаються КП «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство».

Знайшло підтримку членів виконавчого комітету рішення про відключення житлового будинку №65 по вул.Героїв Небесної Сотні в м.Шепетівка від мереж центрального опалення, яке рекомендувала профільна комісія. Погоджено видалення ряду зелених насаджень у місті.

Голова ГО "ДІТИ СОНЦЯ" Наумець Людмила звернулася до виконавчого комітету з проханням підтримати реалізацію у громаді мікрогранту в рамках урядової програми «єРобота» на створення власного бізнесу, мова йде про кав'ярню, де баристами та персоналом працюватиме молодь із ментальними порушеннями. Цей проект на рівні Міністерства економіки став один із найкращих.

Члени виконавчого комітету підтримали реалізацію мікрогранту на створення власного бізнесу в рамках урядової програми «єРобота» у шепетівській міській громаді та ініціативу Наумець. Л. щодо розташування тимчасової споруди.

Приємно, що члени виконавчого комітету підтримали ініціативу і в Шепетівці буде відкрито такий особливий бізнес!

Членами виконавчого комітету також було затверджено проектно-кошторисну документацію на об’єкт «Поточний ремонт тротуару до ДНЗ №1 «Перлинка» по вул.Шешукова, 6 в м.Шепетівка Хмельницької області»; проектно-кошторисної документації на об’єкт «Поточний ремонт об’єктів благоустрою – влаштування пішохідної доріжки по вулиці Радіщева в м.Шепетівка Хмельницької області» та зведений кошторис розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний ремонт дороги (грейдерування з щебеневою підсипкою) вул.Чкалова в м.Шепетівка Хмельницької області».

Оперативно оголосимо тендери й, сподіваємось, у цьому році встигнути попрацювати й на цих об'єктах.

Підтримано надання дозволу для зарахування в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, внесено зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Шепетівської громади на 2021-2025 роки. У зв’язку зі зміною графіків перевезень у місті, затверджено результати обстеження пасажиропотоку пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах.

Підтримку знайшло також рішення про внесення змін до бюджету Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік, а також про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Шепетівської міської ради Хмельницької області на період 2021-2022 роки.

Останнє редагування 22 серпня 2022, 12:44
0
репостів
0
репостів