Розділ Суспільство

Шепетівський парк придбав для своїх працівників солодкі подарунки з шампанським по 750 грн кожен

Автор 29 грудня 2022, 18:57
Ілюстративне фото Ілюстративне фото

По 750 грн за подарунок витратило комунальне підприємство «Шепетівський парк культури і відпочинку» для своїх працівників та їх дітей. Про це дізнались фахівці проєкту Dozorro Transparency International Ukraine, які аналізували цьогорічні закупівлі солодощів для дітей працівників бюджетної сфери.

Подарунки замовили для 20 працівників установи та їхніх дітей. Переможцем у тендері вказаний ФОП Поліщук Сергій Петрович. Загалом на закупівлю подарунків комунальне підприємство витратить 15 000 грн.

Як пояснила уповноважена особа із закупівель закладу, набори складалися з цукерок, печива, вафель і шоколаду, загальною вагою більш як 2 кг. Крім того, до кожного подарунка додали по пляшці шампанського.

Загалом, середня ціна подарункового набору із солодощами цього року в Україні склала 120 грн за пакунок. При цьому, найнижча ціна була в місті Берестечко на Волині ー по 28 грн/шт. 

Найвищу ціну за подарунки заплатила Теребленченська сільрада Чернівецької області. Замовник зазначив замовлення на 93 пакунки з цукерками від «Рошен» на 91,5 тис. грн ー тобто по 984 грн за кожен. Як повідомила бухгалтерка сільради, кількість була вказана помилково й насправді подарунків замовили 559. Тоді ціна за один пакунок виходить 153 грн.

Останнє редагування 29 грудня 2022, 19:59
0
репостів
0
репостів