Розділ Суспільство

Мешканка Шепетівського району відзначила свій сотий день народження

Автор 19 грудня 2022, 17:27

100 років це більше, чим просто красива дата. 100 років – це довгий, тернистий шлях, це незліченна кількість подій побачених наживо, це мудрість, знання та досвід, це ціла епоха. Прожити століття - для більшості це здається фантастикою, але не для Безверхньої Варвари Гнатівни, яка напередодні, 17 грудня, святкувала свій почесний ювілей.

Життя Варвари Гнатівни багате на спогади та події. На її очах будувалося Білогір’я, вона свідок Голодоморів, воєнних та післявоєнних років, з її розповідей писалася історія нашого краю. Для своєї рідні ювілярка гордість та приклад для наслідування. А родина слід відзначити дуже велика: 5 дітей, 18 онуків, 41 правнук та 7 праправнуків.

З нагоди ювілею Білогірська селищна рада в особі керуючої справами виконавчого комітету Юлії Панасюк та директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Зої Басок зустрілися з іменинницею привітавши її зі святом.

Хотілося б побажати ювілярці зберігати оптимізм, продовжувати ділитися з близькими життєвою мудрістю, міцного здоров’я, і як відзначила сама Варвара Гнатівна – чим швидше побачити перемогу нашої України.

Білогірська селищна рада

0
репостів
0
репостів