Розділ Суспільство

Знеструмлення північних громад області для проведення відновлювальних робіт знову скасовано

Автор 16 грудня 2022, 15:31

Через масовану ракетну атаку та спрацювання сигналу «Повітряна тривога» енергетики були змушені зупинити виконання відновлювальних робіт на обладнанні, що живить північні громади області. Про це повідомили в АТ "Хмельницькобленерго".

Нагадуємо, на сьогодні, 16 грудня, енергетики вкотре анонсували початок проведення відновлювальних робіт на високовольтному обладнанні, де мали б тимчасово знеструмити деякі громади на півночі області, а саме: Красилівську, Старокостянтинівську, Старосинявську, частково Полонську та Шепетівську громади. В зв'язку з черговим масованим обстрілом окупантів роботи переносять знову.

"Проте, для надійного розподілу електроенергії споживача області – ці роботи вкрай потрібні. Про день та час проведення робіт та відповідне тимчасове знеструмлення громад повідомимо додатково.

Окрім того повідомляємо, що в результаті сьогоднішньої атаки, ситуація в об’єднаній енергосистемі України дійсно складна та нестабільна. У разі зменшення дозволених величин навантаження на область, інформацію буде оприлюднено на сайті Товариства та сторінках у соціальних мережах."

Відділ зв’язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго"

0
репостів
0
репостів