У Шепетівці на вулиці Некрасова горів автомобіль

Автор 13 грудня 2022, 11:30

Сьогодні о 10:25 вогнеборці 21 Державної пожежно-рятувальної частини отримали повідомлення, що у Шепетівці на вулиці Некрасова зайнявся автомобіль Volkswagen Passat B4. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Вже за кілька хвилин рятувальники прибули на місце, локалізували та ліквідаували пожежу.

Вогнем було знищено моторний відсік та акумуляторну батарею автомобіля. Ймовірна причина пожежі – несправність електричної системи.

Нещасних випадків на пожежі не було.

photo 2022 12 13 11.30.26

Нагадуємо, що найпоширенішою помилкою під час пожежі автівки є витрачання часу на пошук джерела виникнення вогню, в той час, як автомобіль повністю згорає за 20 хвилин.

«Насправді, вистачить і п’яти хвилин, щоб викликати незворотні зміни. Тобто ваш транспортний засіб буде непридатний, щоб його використовувати. Найчастіше займання в автомобілі відбувається під капотом у моторному відсіку. І водій його відчиняє, щоб подивитися, і тим самим забезпечує доступ кисню до цього місця. Лише потім людина йде і шукає у багажнику вогнегасник, втрачаючи час», – кажуть у ДСНС.

Найкраще в автомобілі мати 5-літровий вогнегасник. Оскільки менших за об’ємом не вистачить на гасіння навіть невеликого займання.

0
репостів
0
репостів