П'ятниця, 18 листопада 2022 — Сайт міста Шепетівка

Відбулось чергове 24 засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, у ході якого розглянули 20 питань порядку денного. Про це повідомили на сайті органу самоврядування.

Настоятель Шепетівської парафії Православної Церкви України отець Василь Гетьман розповів у себе на сторінці про чергову поїздку на схід України до наших захисників. Нагадаємо, що цей візит було анонсовано у день військового капелана.

У відповідь на звернення військової частини А1635 мешканці Білогірської громади змонтували мобільний лазне-пральний комплекс оснащений душовими кабінами, рукомийниками і сучасними пральними машинами, що живляться від генератора. Про це повдіомили на сторінці селищної ради.

17 листопада, на жаль, не минуло для вогнеборців 21 Державної пожежно-рятувальної частини без виїздів. У Шепетівці горів автомобіль, а в Судилкові господарча будівля. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій загинула 84-річна жінка. Подія трапилась вчора, 17 листопада, близько 17.20 години на автодорозі сполученням "Рівне — Городище — Старокостянтинів» в межах с. Старий Кривин.

0
репостів
0
репостів