Розділ Суспільство

Виконком: ремонт водогону у гуртожитку для ВПО, ліки "пільговикам", стоматологічна поліклініка та вирубка дерев

Автор 18 листопада 2022, 18:38

Відбулось чергове 24 засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, у ході якого розглянули 20 питань порядку денного. Про це повідомили на сайті органу самоврядування.

Розглянувши заяву ФОП Гурського П.А., рішенням виконкому, підприємця звільнено від орендної плати за комунальне майно громади, у зв’язку з припиненням господарської діяльності станом на 1.11.2022 року, що підтверджується показниками спожитої електроенергії на об’єкті.

КНП «Шепетівській багатопрофільній лікарні» погоджено передачу в оренду комунального майна шляхом проведення аукціону.

Внесено зміни до Порядку відшкодування вартості лікарських засобів для пільгових категорій населення Шепетівської МТГ на 2022-2024 роки. Відповідно до рішення, до порядку включено лікарські засоби відпущені онкохворим громадянам для знеболення та громадянам, які знаходяться на гемодіалізі, згідно з виписаними лікарем рецептами.

Надано дозвіл на зарахування в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, дитини з групи ризику та затверджено повідомну реєстрацію колективних договорів і змін до чинного договору.

Учасники засідання затвердили зведені кошторисні розрахунки вартості поточного ремонту водопровідних та каналізаційних мереж в будівлі за адресою проспект Миру, 25/1, де проживають внутрішньо переміщені особи.

У зв’язку зі зростанням цін на послуги й товари, затвердили граничні суми витрат на придбання матеріальних цінностей установами, організаціями та підприємствами, які утримуються коштом бюджету громади.

Затверджено акт приймання-передачі об’єкта нерухомого майна. Це рішення завершує процес переходу приміщення колишньої стоматологічної поліклініки у комунальну власність територіальної громади.

Прийнято рішення про проведення у січні-березні 2023 року в Шепетівській міській територіальній громаді приписки громадян України 2006 року народження до призовної дільниці, затверджено склад комісії, графіки та порядок медичного обстеження допризовників.

Учасники засідання підтримали проект рішення про видалення зелених насаджень, відповідно до якого буде проведено формувально-обрізувальні роботи та будуть видалені сухостійні й аварійні дерева, які були обстежені комісійно.

Насамкінець розглянули блок питань, які були рекомендовані до прийняття профільною комісією з питань захисту прав дитини.

 

0
репостів
0
репостів