Розділ Суспільство

У день військового капелана Василь Гетьман оголосив потребу в маскувальних сітках

Автор 25 жовтня 2022, 11:10

Сьогодні, в день військового капелана, отець Василь Гетьман щиро подякував всім парафіянам Храму святого рівноапостольного князя Володимира і небайдужим шепетівчанам за підтримку Збройних Сил України. Також він оголосив, що планується нова поїздка і потрібні маскувальні зимові сітки.

З 2014 року, відколи почалась війна росії проти України, завдяки вам я маю змогу матеріально і духовно допомагати нашим захисникам як на передовій так і в нашому місті. З початком повномасштабної агресії ви ще більше допомагаєте і долучаєтеся до нашої спільної перемоги.

В ході останньої поїздки на схід було придбано і доставлено теплий одяг і взуття більш ніж на вісімдесят тисяч гривень, їжа, дитячі малюнки, та різні смаколики.

Планується наступна поїздка. Нашим воїнам потрібні маскувальні зимові сітки.

Тому звертаюся до всіх хто може допомогти телефонувати мені або привести у Свято-Володимирівський храм, вул. Судилківська 2а.

Також є потреба у білій тканині для сіток, її можна теж принести у храм. У церкві щоденно до перемоги проходять Богослужіння за Україну, перемогу і воїнів наших. В свята і неділі 9:00, в будні 18:00. Протоієрей Василь Гетьман, тел 0971027012. 

Останнє редагування 25 жовтня 2022, 11:17
0
репостів
0
репостів