Четвер, 17 листопада 2022 — Сайт міста Шепетівка

Енергетики намагаються максимально систематизувати послідовність (черговість) вимкнень з приведенням відключень до певної закономірності. Але ситуація насправді дуже складна. Якщо не вдасться стабілізувати роботу енергосистеми України, можливі масштабні технологічні порушення, які потребуватимуть значного часу та зусиль на відновлення передачі та розподілу електричної енергії. Про це повідомили у АТ "Хмельницькобленерго".

Продовжують ліквідовувати наслідки ракетного удару, який Росія здійснила кілька місяців тому по Шепетівському районі. Вибиті ударною хвилею вікна встановили у комунальних закладах, також там відновили покрівлю. Про це Суспільному розповів Шепетівський міський голова Віталій Бузиль.

Винуватець ДТП, у якій важко травмувався 44-річний пішохід, невдовзі постане перед судом. Слідчі Шепетівського районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили 36-річному жителю смт Понінка, що на Полонщині підозру за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження потерпілому).

Ситуація в енергосистемі України вкрай складна. Енергетики Хмельниччини відновили розподіл електричної енергії тим споживачам, які були знеструмлені внаслідок технологічного порушення в електромережах. Але живлення області здійснюється з обмеженням потужності. Крім того, на Хмельниччині, як і у всій країні, застосовуються графіки аварійних та погодинних відключень. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго".

0
репостів
0
репостів