Четвер, 24 листопада 2011 — Сайт міста Шепетівка

Суд розглянув адміністративний протокол, складений прокуратурою міста Шепетівки за матеріалами працівників управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в області за ч.1 ст.172-4 КУпАП (порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності) стосовно службовця управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин виконавчого комітету міської ради. Він, за повідомленням прес-служби МВС України, у порушення вимог Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції”, будучи особою уповноваженою на виконання функцій держави, одночасно займався підприємницькою діяльністю. Правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності, у вигляді штрафу у тисячу гривень з конфіскацією отриманого доходу та звільнено із займаної посади.

23 листопада 2011 року на базі Шепетівської виправної колонії №98 під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації - голови комісії Вадима Гаврішка відбулось засідання спостережної комісії обласної державної адміністрації. 

Участь у засіданні також взяли заступник голови спостережної комісії Іван Федоров, голова спостережної комісії Шепетівської райдержадміністрації Юрій Лінник, заступник голови спостережної комісії виконавчого комітету Хмельницької міської ради Ігор Ратушний, працівники Шепетівської виправної колонії №98 та Ізяславської виправної колонії №31.

0
репостів
0
репостів