Розділ Суспільство

На виконкомі: видалення дерев біля "Дружби", тарифи в лазні та гроші дітям-сиротам

Автор 12 липня 2021, 16:33

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. На розгляд було винесено три питання порядку денного. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

На початку засідання перед членами виконавчого комітету виступили ініціативні містяни, з проханням до наступного засідання виконавчого комітету ще раз розглянути питання тарифів міської лазні, щодо яких нещодавно відбулися громадські слухання.

Підтримали члени виконкому проект рішення про розподіл державної субвенції, яку напрацювала Комісія з питань щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, затвердили відповідну потребу в коштах. Наразі у Шепетівській громаді 37 осіб перебувають у черзі на відповідну грошову компенсацію.

Затвердили висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання неповнолітньої мешканки Шепетівки для тимчасового виїзду за кордон.

Також в ході засідання надали дозвіл на видалення зелених насаджень (2-х дерев) у зв’язку з облагородженням приватним підприємцем прилеглої території до ТЦ «Дружба». Нагадаємо, дозволи на проведення робіт були надані попередніми засіданнями виконавчого комітету.

Останнє редагування 12 липня 2021, 17:20
0
репостів
0
репостів