Які жіночі куртки варто придбати навесні 2019?

Куртка – перший спосіб зігрітися навесні, котрий спадає на думку. Вона легше, зручніше в догляді і носінні, ідеально підходить на кожен день. Які куртки особливо актуальні цієї весни, розкажуть модні експерти бренду Gepur. Обирайте свій ідеальний варіант тут https://ua.gepur.com/catalog/kurtki

Шкіряна косуха

Відразу представляється звичний чорний варіант з довгими рукавами, косою блискавкою, і парою типових способів декору, правда? Такі моделі можна назвати класикою і навряд чи настане день, коли вони втратять актуальність, але нові варіації на тему косухи надходять регулярно. У цьому сезоні носіть шкіряну куртку в яскравих трендових кольорах, оберіть той, який найбільш смакує, та пасує до вашого кольоротипу:

  • бузковий;

  • кораловий;

  • мілітарі;

  • червоний;

  • беж;

  • насичений синій;

  • марсала.

Стиль мілітарі

Куртки в кольорі хакі зараз популярні, як і будь-який предмет одягу в цьому відтінку зеленого. Використовуйте однотонні моделі або з характерним армійським забарвленням. Найкраще для цього підходять синтепонові куртки з плащової тканини. Вони підтримають стиль кежуал і спортивний шик, але в офіс або з витонченою сукнею таку куртку краще не вдягати.

жіночі куртки шкірянки та мілітарі фото

Хутряна куртка

Це варіант для тих, у кого простота догляду не є на першому місці. Але еко хутро, все ж менш вибагливе, ніж його натуральний побратим. Тому він і витримує агресивні барвники стійко, та зручний у втіленні найоригінальніших дизайнерських задумок. Обирайте хутряну куртку, якщо любите яскраві кольори і приємну пухнасту фактуру. Такі моделі як раз на піку популярності.

Куртка-авіатор

Поєднання двох трендів – косухи та хутра. Теплий, майже зимовий варіант. Обирайте чорну модель, з контрастним білим хутром або однотонні варіанти. Поєднуйте з модним облягаючим платтям в рубчик в довжині міні або міді, зручна альтернатива – базові джинси скінні.

жіночі хутряні та куртки авіатор фото

Металік

Куртки, що відбивають світло, – не тільки корисно, але й модно. Один з проявів загальної тенденції – повсюдного блиску. У святковому вбранні це паєтки, а в повсякденному гардеробі і верхньому одязі це блискуча плащівка або люрекс. Блищати може вся куртка або окремі деталі, наприклад, рукави.

Бомбер

Коротка куртка, на резинці знизу і з блискавкою спереду. Dream team для джинсів скінні. Повсякденний, майже спортивний варіант, який надійно зайняв свою нішу. Обирайте моделі з практичної плащової тканини, ніжного оксамиту або трикотажу. Стандартний бомбер шиється без капюшона, але є й альтернативні моделі з капюшоном та хутряним декором, які виглядають стильно.

Джинсова куртка

Must-have для теплої погоди, того часу, коли хочеться надіти легку сукню, але без "підігріву" – ще холодно. У моді "варений" денім, нагадує 70-ті роки минулого століття. Така куртка стане відмінним героєм другого плану. Акцентом стане плаття з квітковим принтом або ексклюзивна футболка.

жіночі джинсові куртки та бомбери фото

Обирайте варіанти, які найкраще поєднуються з вашим способом життя, індивідуальним стилем і смаком. Слідкуйте за тим, щоб обраний одяг підходив за кольором і типом фігури. Не забувайте про модні тенденції. При дотриманні цих простих умов, ваш гардероб буде ідеальним. Вдалого шопінгу, з любов'ю, Гипюр!

0
репостів
0
репостів