Акумулятор у кишені: який повербанк вибрати для зарядки гаджетів

Невпинний ритм життя змушує постійно підтримувати зв'язок, тож, коли батарея смартфона завжди заряджена можна не турбуватися про доступ до електронного пристрою. Планшет, мобільний телефон чи навушники завжди можна швидко "підживити" з допомогою компактного повербанка https://comfy.ua/ua/powerbank/brand__baseus/, який поміщається навіть у кишені. В такому разі неочікуваної розрядки акумулятора у гаджетах годі чекати. Як вибрати свій повербанк і про які переваги варто знати, читайте далі.

Кому знадобиться повербанк?

Зовнішній акумулятор або повербанк став популярним завдяки можливості портативного заряджання невеликих пристроїв. Він може віддавати енергію смартфонам, навушникам, ліхтарикам або планшетам, коли неможливо зробити це традиційним шляхом, або ж там, де відсутня електроенергія. Сьогодні це невід'ємний аксесуар українців, які використовують його як резервне живлення.

Якщо ви ще не придбали портативну зарядку і вагаєтесь з вибором, ось декілька її переваг:

  • можливість безперервно використовувати смартфон, незалежно від доступу до електроенергії, особливо у подорожах, виїздах на природу чи тривалих поїздках;
  • екстрене заряджання, коли дуже важливо бути на зв'язку;
  • можна живити декілька гаджетів одночасно, наприклад, свій смартфон та партнера;
  • універсальність, адже незалежно від бренду чи типу пристрою може віддавати енергію;
  • деякі нові повербанки мають функцію швидкої зарядки для економії часу;
  • невеликі розміри та вага, що особливо важливо для постійного перенесення;
  • безпека користування, захист від перегріву, можна багато разів заряджати;
  • доступна ціна, можливо вибрати різні варіанти для живлення різних типів пристроїв.

Для якого пристрою який повербанк вибрати?

f auto 3Щоб знати наскільки ефективно портативний зарядний пристрій буде заряджати гаджети, потрібно розібратися якої ємності та потужності він є. Сьогодні спектр мобільних пристроїв надзвичайно великий і для кожного потрібен певний об'єм енергії для нормального функціонування.

Так, аби можна було 2-3 рази живити смартфон з акумулятором до 4 тисяч мАг знадобиться повербанк не менш як на 10,000 мАг, а краще 15,000 мАг. Така ж "банка" підійде для живлення навушників, фітнес-трекера чи смарт-годинника.

3-4 рази зарядити смартфон можна буде батареєю до 20,000 мАг, а ось портативні колонки, паланшет з акумулятором до 8 тисяч мАг - всього 1-2 рази. Для заряджання невеликих дронів, ультрабуків та маленьких побутових приладів знадобиться повербанк на 30,000 мАг і більше.

Що стосується потужності, то від неї залежить наскільки швидко буде відбуватися заряджання гаджетів. До прикладу, повербанки до 10W ідеально підійдуть для живлення браслетів трекерів, смарт-годинників чи навушників, від 10 до 18W - для швидкої зарядки смартфонів та приладів з вищою ємністю, а на 18 і більше, наприклад, ноутбуків.

Крім того, новіші пристрої мають вмонтований дисплей, через який легко контролювати його відсоток заряду, а також слотів зарядки понад 2, це з або 4. Тож, аби вибрати повербанк, варто звертати увагу не тільки на його ємність, а й потужність, кількість роз'ємів, а також те, що й скільки потрібно буде заряджати. Це дозволить живити свої пристрої стільки, скільки необхідно та у будь-який момент.

0
репостів
0
репостів