Чому варто купувати медтехніку в ортосалоні

Ортопедичні салони медичних товарів, налічують кілька сотен товарів, дія яких направлена на оздоровлення опорно-рухового апарату та всього організму в цілому. Навіть якщо ми дуже обережно поводимо себе кожного дня, ніхто не застрахований від випадкових розтягнень, больових відчуттів в стопі, вивихів та іншої травматизації. Щоб прискорити процес відновлення та зменшити ризик появи нових травм, варто використовувати спеціальні товари медичного призначення. Купувати такі ортопедичні товари, варто в перевірених компаніях, які вже зарекомендували себе та маюсь необхідні сертифікати якості продукції. Наявність таких гарантій та сертифікатів говорить про безпечність та якість використання обраної продукції. 

Чому варто купувати медтехніку в ортосалоні

Від вибору медичної продукції, може залежати процесс реабілітації користувачів та їх загальне самопочуття. Тому, медтехніка Ортосалон зібрала у своєму каталозі найкращі товари для реабілітації та оздоровлення опорно-рухового апарату та організма в цілому. Представлені товари українського та світового виробництва. Для зручності пошуку товари розміщені по категоріям, кожен має свій опис та детальні технічні характеристики. Ми пропонуємо придбати медтехніку в ортосалоні Ортомедика, бо це не тільки зручно, а ще й має такі переваги:

  • Величезний асортимент продукції для реабілітації після перенесених травм та операцій, також є багато товарів для домашнього використання. 
  • Товари представлені на сайті та в стаціонарних салонах мають сертифікати якості та гарантії на кожен товар. 
  • Ми напряму співпрацюємо з досвідченими виробниками та постачальниками, що дозволяє нам запропонувати товар по конкурентній ціні. До того ж, кожен товар з певної категорії періодично потрапляє під акційну пропозицію, завдяки чому можна купити товар, ще за більш вигідною ціною. 
  • Для придбання товарів по кращій ціні, ви можете скористатися дисконтною картою, отримати якийсь товар в подарунок, так як ми робимо розіграші для своїх постійних клієнтів. 
  • В деяких стаціонарних відділеннях можливе отримання консультації ортопеда-травматолога.
  • Доставка в будь-яке місто України, також ви можете прийти в стаціонарне відділення салону та придбати товар там. 
  • Отримати безкоштовну діагностику стопи на медичному апараті плантоскопі. Для цього зверніться в будь-який стаціонарний салон у вашому місті та пройдіть діагностику. На основі отриманих результатів, вам будуть запропоновані ортопедичні устілки, взуття або інші аксесуари для мінімізації навантаження на стопи, а також для профілактики чи лікування можливих проблем зі стопами. Окрім цього, ви можете замовити індивідуальний устілки.

Ми можемо запропонувати нашим клієнтам компресійний трикотаж різного ступеня фіксації, ортопедичне взуття, устілки, подушки, реабілітаційне обладнання для інвалідів або людей після операцій. Також в нас є техніка для домашнього використання, така як тонометри для вимірювання тиску, інгалятори, іригатори, термометри, сольові лампи, масажем, електричні матраци. Для власників та робітників медичних установ, ми маємо лабораторне обладнання для деяких спеціалізованих кабінетів, медичну апаратуру, меблі, розхідні матеріали. 

Стосовно домашньої техніки, якщо ваш тонометр вийде зі строю, то ви можете звернутися до нашої мережі за ремонтом. Серед замінних деталей ми маємо груші, камери, манжети та блоки живлення. До ремонту ми приймаємо моделі будь-яких виробників, електронні та механічні види пристроїв. 

Наразі наших ортосалонів налічується 41 відділення по Україні, ви можете придбати товар в будь-якому з них особисто, або зробити замовлення через інтернет-магазин компанії. На всі товари буде єдина ціна як на сайті так і в стаціонарних салонах. 

Якщо ви шукаєте якість та надійність в медичному обладнанні тоді вам варто обрати товари з каталогу нашої компанії Ортомедика. Ми допоможемо підібрати найбільш вдале рішення спираючись на стан вашого здоров'я та вподобання.

0
репостів
0
репостів