Бази під тіні та особливості вибору в Amoreshop

Секрет ідеального макіяжу це не тільки гарна шкіра та якісна продукція, а й вдало підібрані косметичні основи для обличчя, губ та очей. Так, база під макіяж, як спеціальний продукт, застосовується перед нанесенням тону чи тіней, аби покращити їх стійкість, запобігти скочуванню, виникненню складок та підготувати саму шкіру до мейкапу. Сьогодні на ринку косметичних продуктів є широкий асортимент баз під тіні: кремові, порошкові, матуючі, водостійкі. Так, жирна шкіра, безумовно, потребує спеціальних засобів, а яких саме, розкажемо далі у статті.

Чому варто використовувати базу під тіні?

Як відомо, туш для вій купити можна як водостійку, так і ультрачорну, з силіконовими ворсинками чи синтетичними, так і з базою під тіні - вона має відповідати особливостям шкіри людини, її вподобанням і бути стійкою, добре фіксувати, особливо, якщо у власниці вона жирна. В такому разі використання косметики на очах може бути викликом для більшості брендів, адже перед ними стоїть завдання також захистити повіки та доглядати їх, враховуючи особливості декоративної косметики.

Завдання, які база виконує при нанесенні:

  • матує повіки і розгладжує шкіру;
  • полегшує нанесення продуктів, фіксує їх;
  • робить кольори насиченими, інтенсивними;
  • покращує стійкість декоративної косметики.

Крім того, є універсальні основи, які підходять для нанесення на усі ділянки обличчя, так косметична обійдеться недорого. Підібрати найбільш вдалий варіант для очей можна у Києві, або ж з доставкою по Україні в https://amoreshop.com.ua/ua/cvetnye-karandashi-dlya-glaz/. Магазин також пропонує окремі товари, де діють знижки.

Бази під тіні в Amoreshop

В інтернет-магазині Аморешоп вибрати базу під тіні просто та зручно, адже можна порівняти вартість продуктів, а також їх властивості. Тож, для власниць жирного типу шкіри можна придбати:

  • матуючі бази, які добре контролюють вироблення шкірного секрету, а також зменшують характерний блиск шкіри та підвищують стійкість тіней;
  • водостійкі бази, які також добре фіксують макіяж і при цьому стійкі до підвищеної жирності, носіння макіяжу в умовах підвищеної вологості;
  • безмасляні бази, що добре підійдуть як для комбінованої, так і жирної шкіри та нормалізують водно-жировий баланс;
  • глітерні, які добре закріплюють блискітки, що розсипаються;
  • кремові бази, які не забивають пори, чудово вбираються шкірою.

Такі продукти особливо актуальні для використання у весняно-літню пору, коли сонце дуже активне та стимулює виділення шкірного сала, при цьому макіяж повинен триматися весь день. Їх випускають у зручних форматах: баночках, тюбиках чи тубах з аплікатором з різним об'ємом.

Таким чином, якщо потрібно вибрати основу під тіні для жирної шкіри, варто розглянути варіант водостійких, матуючих продуктів, які можуть контролювати вироблення шкірного жиру, а макіяж довгий час залишатиметься без блиску. Також потрібно вивчити склад бази, щоб вона давала дихати шкірі, не забивала пори та не провокувала появу висипань.

0
репостів
0
репостів