Як обрати дитячу постільну білизну, аби дитина висипалася

Міцний сон та гарне самопочуття для дитини так само важливі, як якісне харчування та дотримання гігієни. Коли дитяче ліжко наче хмаринка чи нагадує затишну гавань до якої хочеться повертатися знову і знову, то це завдяки чудово підібраній постільній білизні у https://odeyalka.com.ua/dityachi-tovari/detskij-tekstil/, подушкам та ковдрі. Чому важливо достатньо уваги приділяти вибору домашнього текстилю, про це далі.

Якісна білизна - якісна тканина

Уві сні наше тіло активно дихає та відпочиває, тож, обираючи для дитини постіль, перш за все варто звернути увагу на тип та якість тканини. Окрім того, у холодну пору можна обрати "теплу" тканину, а влітку, яка холодить.

Однозначно вибирати потрібно натуральні матеріали, які "дихають" та добре пропускають повітря:

  • бавовна;
  • бязь;
  • фланель;
  • шовк;
  • ранфорс.

Якщо влітку добре під бавовною, шовком, ранфорсом, то взимку м'яка та затишна фланель чудово зберігатиме тепло, не викликаючи дискомфорту при контакті зі шкірою. Вироби з натуральних тканин сприяють глибокому сну дитини, а це міцний імунітет, активність, хороша пам'ять та краща поведінка.

Багаторазове прання - не проблема!

Маленькі діти часто щось розливають у ліжечку, вони ще не мають поняття про акуратність, тож постіль має витримувати постійне прання, механічні пошкодження. Міцність і довговічність коштують дорожче, а натуральні тканини високої щільності переплетення ниток якраз і будуть такими. Як відомо, такі матеріали краще переносять прання, вплив хімічних речовин та не утворюють ковтунців.

Подбайте про розмір та стиль

epico0092Постільна білизна не має дратувати дитину, викликати негативні емоції. Згадайте, як часто бувало, коли ковдра та напірник не співпадають за розміром? Коли ковдра не збивається донизу, а усі краї на своєму місці - можна зосередитися на снах.

Крім того, розмір текстилю може бути різним - для маленьких дітей потрібно підбирати постіль під люльку, дитяче ліжечко, а для старших полуторний чи двоспальний комплект.

Виберіть цікавий та веселий принт

Нудні принти не в моді, та й дітлахи полюбляють ніжитися у постелі з принтом улюблених героїв. Коли справа йде про дитячий текстиль, то він має бути яскравим, веселим, тобто таким, в якому малечі захочеться знаходитися якнайдовше. Якщо дитина досі не хоче спати у своєму ліжку, то, можливо, справа у постелі?

Зараз можна придбати вироби з найрізноманітнішими малюнками під декор кімнати, з улюбленою твариною, мультиком чи персонажем гри.

Таким чином, обираючи постіль для дитини варто звертати увагу не тільки на якість, як гарно вона переться чи підходить по розміру, адже головне - те, щоб дитині було приємно у ній знаходитися. Вона має бути цікавою, приємною на дотик та допомагати малечі комфортно та міцно спати.

Стаття для інтернет-магазину «Одеялка» odeyalka.com.ua

0
репостів
0
репостів