Переваги техніки Massey Ferguson

Один з найстаріших у світі бренд Massey Ferguson, що належить корпорації AGCO, вже понад 100 років спеціалізується на виробництві вузькопрофільної техніки для агропромисловості. Його продукція відома високою якістю та надійністю. Це дуже важливо у сільському господарстві під час сезону збирання врожаю, коли кожна хвилина має цінність.

Якість техніки від Massey Ferguson

Трактори, навантажувачі, прес-підбирачі, косарки та подрібнювачі massey ferguson виділяються своїми технічними параметрами. Виробник уважно відстежує та оперативно впроваджує у своїй продукції новітні інженерні рішення. Тому їхня продукція вигідно відрізняється від аналогів:

  • силові установки не чутливі до кліматичних та механічних факторів, не вимагають великої кількості дорогих засобів для змащування;
  • утримання та ремонт вимагають менше витрат завдяки витривалим матеріалам підвіски, розрахованим на великі навантаження та активну експлуатацію;
  • інтелектуальна електронна система управління інтуїтивно зрозуміла, здатна збирати та аналізувати дані про виробничий процес та добре захищена від зовнішніх впливів;
  • доступність та невеликі витрати на придбання комплектувальників для обслуговування.

Всі ці фактори роблять техніку Massey Ferguson дуже практичним придбанням. Крім того, популярність бренду гарантує швидкий і вигідний її перепродаж на вторинному ринку.

На що звернути увагу при покупці

Великий модельний ряд та гарантії якості роблять техніку Massey Ferguson бажаним придбанням для фермерського господарства. Однак перш ніж укласти угоду, варто перевірити кілька характеристик. Наприклад:

  • серійний номер покаже легальність обладнання, наявність чи відсутність штрафів та кредитів;
  • перевірка оригінальності деталей особливо актуальна при покупці техніки на вторинному ринку, оскільки аналогові комплектувальні деталі зменшують надійність;
  • обов'язково необхідний тест-драйв, який допоможе виявити вади та проблеми у роботі обладнання.

Техніку Massey Ferguson можна купити не тільки в офіційного дилера, але й у приватних продавців. Дуже вигідний автовикуп, що дозволяє повернення покупки при ламанні.

Багато продавців пропонують не лише постачання обладнання Massey Ferguson, а й продають оригінальні запасні частини до нього, а також забезпечують післяпродажне сервісне обслуговування.

Інтернет-магазин agrovip.com.ua пропонує різні моделі техніки та комплектувальники Massey Ferguson з доставленням у будь-яку частину країни.

0
репостів
0
репостів