Який метод епіляції обрати при варикозному розширенні вен

laserville photo salon lazernoj ehpilyacii 11Жінка протягом життя часто експериментує зі своєю зовнішністю, не виключенням є і застосування різних методик видалення небажаного волосся. Мало хто задумується, що такі безневинні процедури як воскова депіляція, видалення волосся епілятором можуть травмувати шкіру та поглиблювати проблему варикозу, який часто вражає нижні кінцівки. Лазерна епіляція в такому разі не тільки не погіршує стан вен, але й дозволяє уникнути ускладнень. Які ще методи є безпечними та як ефективно позбавитись від волосся, розкажемо далі.

Варикоз - не перешкода для видалення небажаного волосся

Варикозна хвороба (варикоз) часто розташована на ногах, і саме ця область здебільшого обирається для епіляції. Тут важливо бути особливо обережним і враховувати певні аспекти: максимально оберігати шкіру від травмування, консультуватись з лікарем щодо обрання безпечних методик видалення волосся.

Якщо застосовувати не подразнюючі методики, ускладнень та погіршення стану вен можна уникнути. Для цього застосовують:

  • лазерну епіляцію, яка не вимагає проникнення в глибокі шари шкіри та вен. Невелика теплова дія на шкіру потребує додаткової консультації лікаря, проте саме ця процедура вважається найбільш безпечною та ефективною у позбавленні від волосся;
  • електроліз, який є менш інвазивним методом, а за допомогою невеликої теплової дії чудово підійде для людей з подібними проблемами;
  • фотоепіляція ефективно позбавляє від волосся шляхом інтенсивного світлового імпульсу, однак спеціалісту варто правильно налаштувати потужність устаткування перед процедурою, аби уникнути подразнення вен;
  • крем для видалення волосся, де хімічні сполуки розчиняють волосини. Метод безпечний, однак недовготривалий, як і звичайне гоління.

Оскільки лазерна епіляція - найбільш поширений та безпечний метод при варикозі (вплив на судини мінімальний), люди можуть обрати найкращі пропозиції на ринку послуг, в тому числі обладнання, яке застосовують салони для проведення сеансів лазером. Оскільки лазер продукує певну кількість тепла, важливо надавати перевагу системам з охолодженням.

Обладнання для лазерної епіляції

Сьогодні найбільш ефективними лазерами для видалення волосся є діодний та олександритовий. Так, італійський апарат Deka Motus AX, який використовують у мережі центрів лазерна епіляція київ, відноситься до олександритового. Це означає, що волосся можуть позбавитися не тільки власники світлої шкіри, а й смаглявої.

laserville photo salon lazernoj ehpilyacii 01Він забезпечить швидкий результат, а за допомогою сапфірового наконечника унеможливить ушкодження шкіри та має систему охолодження до 15оС. Тож за рахунок лазерної епіляції з таким устаткуванням користувач отримує:

  • гладку шкіру за декілька сеансів;
  • безпечну процедуру навіть з варикозом ніг;
  • безболісність за допомогою системи охолодження;
  • можливість використання процедури для різного фототипу шкіри та волосся;
  • епіляцію у будь-якій частині тіла, навіть у найделікатніших ділянках.

Таким чином, при варикозі ніг варто ретельно обирати не тільки методику видалення волосся, а й обладнання. Делікатна, безболісна процедура забезпечить довготривалий ефект без шкоди для судин, насамперед це лазерна епіляція з обладнанням преміумкласу та системою охолодження. Тому перед процедурою варто проконсультуватись з лікарем, та ознайомитись із документацією, асортиментом обладнання для епіляції.

0
репостів
0
репостів