Гардероб на літо: наповнюємо шафу для чоловіка

2 tnlc s1Літо - пора яскравого та легкого одягу, однак важливо підібрати гардероб так, щоб і одяг підходив чоловіку, і в ньому було комфортно у спеку. Завдяки https://arber.ua/ та різномаїттю предметів гардероба можна скласти "базу", яка буде у нагоді кожного дня, протягом усього літнього сезону. Що придбати та на чому зосередити увагу, розкажемо у статті.

Які базові речі необхідні для чоловіка влітку?

У літньому гардеробі чоловіка зазвичай повинні бути різні предмети одягу, що забезпечують комфорт та стиль під час теплої погоди. Ось кілька ключових елементів, які можуть бути включені в літній гардероб чоловіка:

  1. Легкі, дихаючі та комфортні футболки є незамінним елементом літнього гардеробу. Вони можуть мати різні крої та дизайни, наприклад, це можуть бути поло, з V-подібним вирізом, хентлі, з круглим вирізом чи легкі моделі з довгим рукавом.
  2. Майки класичні, боксерки, вільного крою чи хуліганки, алкоголічки з натуральних матеріалів чудово підійдуть у спекотні дні.
  3. Купити чоловічі шорти для літа - обов'язкова складова чоловічого гардероба, адже їх можна носити у будь-якому віці. Вони забезпечують комфорт за будь-якої нагоди, а великий вибір фасону дозволяє підібрати пару на всі смаки. Розрізняють класичні, бермуди, короткі шорти, для плавання, капрі. Зазвичай варто мати декілька пар різних довжин та кольорів для різних ситуацій.
  4. Легкі бавовняні або льняні сорочки є чудовим варіантом для більш офіційних або стильних випадків. Вони забезпечують прохолоду і підходять для носіння у спеку, одночасно надаючи доглянутий вигляд.
  5. Важливо захищати свою голову від сонця, тому головні убори у вигляді бейсболки, панами, кепки або бандана є корисними аксесуарами для літнього сезону.
  6. Чоловічі штани https://arber.ua/cholovikam/cholovichyy-odyah/bryuki-muzhskiye-shtany-uk/ з тонкої бавовни, льону чи суміші натуральної тканини з синтетикою підійдуть для чоловіків, які дотримуються офіційного дрес-коду при цьому цінують комфорт. Ідеально підібраний фасон та тканина забезпечать чудову вентиляцію та зручність на цілий день, а носити їх можна з сандаліями, босоніжками чи спортивним, класичним взуттям.
  7. Відкрите взуття. В залежності від обстановки та подій, до літньої шафи можна включити відкрите взуття, таке як сандалі, босоніжки або кеди з вентиляційними отворами, еспадрильї, сліпони, легкі кросівки. Вони забезпечать вентиляцію та комфорт у спекотну погоду.
  8. Сонцезахисні окуляри, щоб не забути про захист очей від сонця. Відповідні сонцезахисні окуляри доповнять літній образ і захистять очі від шкідливих променів. Важливо обирати лінзи відповідно до умов використання - для пляжу, прогулянок, чи використання за кермом.

Крім того, у прохолодні вечори в нагоді стануть легкі піджаки, вітрівки чи класична джинсова куртка, яка підійде практично до усього одягу.

Яким тканинам надати перевагу?

Рекомендується використовувати легкі та дихаючі тканини, які дозволяють повітрю проникати до шкіри та відводити вологу. При купівлі речей влітку варто надавати перевагу:

  • бавовні - вона є однією з найпопулярніших тканин в літньому одязі. Вона легка, м'яка на дотик і має добру вентиляцію. Бавовняні тканини допомагають поглинати піт і швидко висихати, забезпечуючи прохолоду і комфорт;
  • льону, який з роками стає ще м'якішим і надає образу невимушений і стильний вигляд. Тканина відрізняється найвищою повітропроникністю і добре вбирає вологу, це найкращий варант для літнього одягу;
  • шовку, який чудово холодить у спеку і надзвичайно приємний до тіла. З шовку чоловікам ідеально підійдуть сорочки та футболки, а також літні костюми;
  • легкій вовні у комбінації з льоном чи шовком, яка має надзвичайні дихаючі властивості та оптимально регулює температуру тіла;
  • віскозі - штучній тканині, яка виготовляється з природних деревних волокон. Вона має подібний до шовку вигляд та відчуття, але коштує менше. Віскоза добре вбирає вологу та дозволяє повітрю циркулювати, забезпечуючи комфорт у літню спеку.

Крім тканини, також важливо звертати увагу на крій та дизайн одягу, щоб забезпечити комфорт та стиль у літній період. До того ж гарно підібраний гардероб для чоловіка може слугувати йому на будь-які випадки життя: для роботи, відпочинку чи вечірніх прогулянок.

0
репостів
0
репостів