Найкращі слоти про вікінгів

У світі азартних розваг особливе місце займають ігрові автомати, які з кожним роком не перестають дивувати гравця різноманітністю тематик та напрямків, але все ж таки в арсеналі розробників є кілька безпрограшних і нестаріючих прийомів. Це можуть бути "фруктові" слоти, автомати на єгипетську тематику або про пригоди піратів у пошуках скарбів - прикладів сотні. У цьому ключі ще однією улюбленою темою стали скандинавські вікінги, а серед таких слотів трапляються справді варті уваги.

maxresdefault 1

Viking від Smartsoft Gaming

Однією із сильних сторін студії Smartsoft завжди була їх детально опрацьована графіка та увага до деталей. Viking – чудовий приклад слота, в якому розробники відмовляються від стандартних ігрових символів, індивідуально підходячи до створення кожного. Нові ігрові автомати часто грішать, наприклад, позначеннями гральних карт чи просто об'єднують символи у цілі безликі групи, але не у Viking. Втім, маємо стандартний набір - бонусна гра, вайлд символ і множники. Деяких, щоправда, може відлякати невисокий RTP – 94,5%.

Vikings Go To Hell від Yggdrasil

Слот від Yggdrasil вже більше нагадує комп'ютерну гру в жанрі RPG - тут гравець має не лише будувати виграшні комбінації, але і стежити за прогресом своїх воїнів і навіть брати участь у битвах з демонами! Все це органічно міститься на 5 барабанах, а бонусні функції не дадуть нудьгувати:

  • Бонусний раунд із фріспінами;
  • Можливість респіну в основній грі;
  • Накопичення люті;
  • Режим "вогненний вікінг".

На територію вікінгів Yggdrasil заходить уже не вперше, тож знає чим здивувати.

Thunderstruck 2 від Microgaming

Серед представлених позицій Thunderstruck є справжнім ветераном, але все ще не втратив своєї актуальності. Слот був випущений у часи, коли основна увага приділялася технічним показникам ігор, тому RTP тут дуже непоганий – 96,65%. Звичайно ж, стилістично гра видається дещо застарілою, але зважайте на вік – Thunderstruck 2 вже давно відзначив свій 10-річний ювілей! Втім, слот напевно сподобається любителям справжньої класики, адже автори подбали ще й про повноцінну сюжетну лінію - на вашому шляху зустрінуться Тор, Локі та Один.

вик

Viking Runes від TrueLab Games

Войовнича епоха вікінгів завжди була тісно переплетена із загадковими рунами, які виконували роль талісманів. Слот від TrueLab обіграє цю тему. Від усіх представлених вище автоматів Viking Runes відрізняється оригінальною ігровою механікою – барабани тут побудовані за схемою 9х9, що відкриває перед гравцем сотні можливих комбінацій буквально під час кожного обертання! При цьому слот відрізняється високою волатильністю в парі з RTP 96,28%.

Оригінальний підхід до бонусних функцій на прикладі переміщуваних символів, різних модифікаторів і великого виграшу позитивно виділяють Viking Runes з слотів про вікінгів, адже їх кількість у каталогах казино продовжує зростати, проте дивувати прагне не кожен.

0
репостів
0
репостів