Чому косметологи обирають дерматокосметику CeraVe для очищення шкіри

pasted image 0 27

Перетворіть звичайне прийняття душа на СПА-процедуру «Захисна Мантія». Високотехнологічна дерматокосметика з керамідами американського бренду CeraVe надає мультиефект: очищення шкіри обличчя та тіла, поповнення дефіциту енергії для регенерації шкіри, відновлення захисної функції дерми та епідермісу.

Кераміди для шкіри у складі дерматокосметики CeraVe

Вчені досконало вивчили клітинний метаболізм шкірних покривів. 50% міжклітинного матриксу складають корисні жири – кераміди. Вони постачають енергію клітинам, створюють основу на формування природного захисту від шкідливого ультрафіолету, мікроорганізмів, вірусів, інфекцій. Створена 2006 року міжнародна компанія розробила лінію дерматокосметики з керамідами. Три важливих для шкіри кераміди 1,3, 6-II входять до складу кожного очищувального та зволожуючого засобу компанії.

Розширені формули засобів CeraVe для очищення шкіри

Міцелярна вода, мило, молочко, гель CeraVe містять гіалуронову кислоту та гідрофобні полімери для утримання вологи, зниження випаровування рідини з поверхні шкіри. У списку інгредієнтів компоненти, що застосовують у косметиці преміум-класу:

  • Ніацінамін – розчинний у воді вітамін В3, відповідає за ліфтинг, омолодження, еластичність шкіри;
  • фітосфінгозин – антибактеріальний та антимікробний засіб, що успішно бореться з акне;
  • бегентримоніум моносульфат – натуральний емульгатор, має пом'якшувальну дію, заспокоює запалену та пошкоджену шкіру.

Кожна формула розроблена та протестована у лабораторіях CeraVe спільно досвідченими дерматологами. Кераміди для шкіри в синергії з ефективними компонентами довели ефективність у 30 країнах світу.

Технологія МВЕ: пролонгована дія корисних речовин дерматокосметики CeraVe

Замість різкого вкидання вітамінів та мікроелементів в епідерміс відбувається повільний процес засвоєння інкапсульованих частинок. Запатентована технологія мультивезикулярної емульсії МВЕ подовжує на кілька годин корисний вплив засобів для чищення.

Дерматокосметика CeraVe очищує схильну до атопії шкіру

Тонка і суха шкіра зі змертвілими лусочками, пошкоджені екземою та псоріазом ділянки делікатно очищуються, отримують потужне живлення клітин для регенерації. Догляд за шкірою із застосуванням дерматокосметики CeraVe не викликає подразнення та алергії: у складі гелів та молочка немає механічних скрабів та ексфоліантів.

0
репостів
0
репостів