Дитяча продукція Philips – перший помічник молодих батьків

Під час штучного вигодовування малюку необхідний спокій, батьківська турбота і максимальний комфорт. Перші помічники для молодих батьків в такій важливій справі – високоякісні та повністю безпечні пляшечки та соски.

D:\бажин\Копия Филипс (июль22)\8.jpg

На полицях дитячих магазинів представлено безліч виробників. Серед них особливу увагу треба звернути на дитячі пляшечки та соски Філіпс https://www.philips.ua/c-m-mo/baby-bottles-nipples, які у змозі задовольнити потреби найвибагливіших батьків. 

Компанія Філіпс, окрім виготовлення побутової техніки, ще займається й розробками у медичній сфері. Так, у 2006 році після злиття двох компаній Philips та Avent (спеціалізується на дитячих товарах) з’явився відомий тепер на весь світ новий бренд Philips AVENT. Філіпс Авент с турботою про кожного малюка розробила широку лінію дитячих товарів для годування: пляшечки, соски, пустушки, поїльники.

Чому саме Філіпс?

Пляшечки цього бренду, за думкою споживачів, вважаються одними з найкращих. Продукція компанії впевнено посідає перші місця рейтингів завдяки таким перевагам:

  1. Форма соски копіює фізіологічні особливості жіночих грудей. Це робить захоплення природним, при смоктанні малюк робить такі ж самі рухи та прикладає такі самі зусилля, як при грудному вигодовуванні.
  2. Об’ємні пелюстки на сосці забезпечують її м’якість, гнучкість і пружність, сприяють легкому надходженню молока. Поверхня соски тактильно схожа зі шкірою маминих грудей.
  3. Інноваційна антиколікова система попереджує заковтування повітря, знижує ризик виникнення дискомфорту в животі малюка.
  4. Ергономічна форма пляшечки дозволяє легко тримати її і батькам, і малюку.
  5. Є можливість обрати прозору пляшечку зі скла або з пластика (поліпропілена). Обидва матеріали не мають у складі бісфенолу-А та інших небезпечних домішок.
  6. Пляшки складаються з мінімальної кількості частин, легко розбираються та збираються, просто миються та стерилізуються.
  7. Пляшечки Philips AVENT можна використовувати і при змішаному вигодовуванні. Ризик відмови від грудей мінімальний.

По мірі зростання дитини змінюються і її потреби в кількості молока. Тому важливо для більшої впевненості дитини та для її здоров’я змінювати соску на пляшечці згідно з віком. В асортименті товарів компанії представлені соски, які відрізняються:

  • швидкістю потоку молока – повільний, середній, швидкий і змінний;
  • матеріалом – від найм’якіших для новонароджених немовлят до стійких до покусування зубами.

Широкий вибір і якість продукції Філіпс задовольнять потреби наймолодших споживачів, а якість, надійність і безпека зроблять маму щасливою і спокійною.

0
репостів
0
репостів