Додаток Parimatch: огляд корисних функцій популярної програми

Додаток Parimatch це не тільки ставки на спорт за вигідними коефіцієнтами. У цьому огляді ми розповімо, які корисні функції має програма, яку можна безкоштовно скачати і встановити на смартфон.

Еволюція мобільних додатків

Будь-який популярний сервіс сьогодні має володіти мобільним рішенням, що дозволяє користувачам виконувати потрібні завдання за допомогою смартфонів або планшетів. Додаток Parimatch від ліцензованої букмекерської контори в Україні не є винятком із правил.

Лідер українського ринку азартної індустрії пристойно попрацював над тим, щоб інтегрувати у програму багато корисних опцій. Утиліта оснащена приємним і зрозумілим інтерфейсом, з яким відразу зможе розібратися навіть новачок.

Основні функції програми Parimatch

Після встановлення та завантаження програми Parimatch, користувач може проводити такі операції:

  • Зареєструвати рахунок;
  • Верифікувати обліковий запис;
  • Робити ставки на спорт у двох режимах – до початку подій та під час їх проведення;
  • Вивчати спортивну статистику;
  • переглядати розділ аналітики;
  • Насолоджуватися переглядом прямих трансляцій матчів у високій якості;
  • Брати участь в акціях та отримувати бонуси.

Крім основних операція додаток Parimatch пропонує безліч налаштувань користувача. Наприклад, гравець може вибрати методи авторизації та безпеки, мову оформлення, налаштувати зовнішній вигляд програми. Також у програмі цілодобово працює служба підтримки, яка відповідає гравцям через живий чат.

Де завантажити та встановити програму Parimatch?

Компанія Parimatch створила програми для Android та IOS. Для завантаження потрібного доповнення можна перейти за посиланням на офіційному веб-сайті букмекера.

Завантажуючи програму для Android, файл інсталяції APK зберігається в пам'яті мобільного гаджета, де його потрібно відкрити, дати установку на дозвіл і інсталювати.

Для скачування доповнення на iPhone або iPad слід скористатися App Store, вказавши в пошуку назву компанії.

Як допомогти ЗСУ у додатку Parimatch?

Компанія Parimatch стабільно надає підтримку українській армії, заявляючи про патріотичну позицію. Сервіс також закликає своїх клієнтів жертвувати гроші на допомогу українській армії, для чого в додатку передбачено спеціальну кнопку, яка списує гроші з балансу користувача на рахунок ЗСУ. Інші казино України теж намагаються не залишатися осторонь. Наприклад, у компанії Слотокінг запустили новий слот під назвою «руській корабль іди…». Подробиці за посиланням тут.

0
репостів
0
репостів