У якому випадку краще обирати акумуляторний пилосос

бездротовий пилососПодбати про комфорт та чистоту оселі - головне завдання власників будинку, квартири, адже це запорука гарного самопочуття та здоров'я усієї сім'ї. Буває, що прибирання може бути щоденним, особливо, якщо у родині є маленькі діти. У такому разі магазин електроніки знадобиться аби придбати хороший акумуляторний пилосмок. Для кого він підійде та що врахувати при покупці, розкажемо далі.

Відмінність мережевого пилососа від акумуляторного

Обираючи порохотяг для власного користування варто розуміти, які задачі він має виконувати і для чого він буде використовуватись, а також дати собі відповіді на питання:

  • чи достатньо буде потужності для виконання якісного прибирання;
  • чи є необхідність купувати пристрій, який не залежатиме від живлення з електро мережі;
  • в яких ситуаціях автономні пилососи Philips зможуть замінити мережеві.

Будь-який мережевий пилосмок буде потужнішим за акумуляторний та може значно довше працювати на великій площі. Однак у них є недоліки - займають багато місця, тобто потрібно десь їх зберігати, а ще вони залежні від електроживлення та мають довгий кабель, який постійно плутається під ногами.

Відчутна вага, габаритність, маломобільність перетворює щоденне прибирання на неприємну рутинну роботу, тож у такому випадку краще обрати акумуляторний пилосмок.

Коли знадобиться бездротовий пилосос?

Для невеликої площі оселі для підтримки чистоти ідеальним буде використання автономного пилотягу. Прибирання на невеликих обертах із правильним використанням щітки дозволить якісно та швидко прибрати пил та бруд з підлоги. Так, увімкнену щітку застосовують на гладкій поверхні, на ворсистій - без увімкненої.

З переваг застосування такого пристрою можна відмітити:

  • незалежність від постійного живлення мережі;
  • зручність прибирання у будь-якій частині оселі та навіть в автомобілі;
  • відсутність кабелю;
  • вертикальний пилосос зазвичай перетворюється на ручний;
  • компактні розміри, які дозволяють зберігати порохотяг будь-де;
  • там, де немає можливості під'єднати мережеве обладнання для прибирання, акумуляторний пилосос Electrolux стане незамінним помічником;
  • якісне прибирання навіть на середній потужності.

Однак є у них і відмінності, наприклад, заряду на одне прибирання для великого будинку може не вистачити. Скоріше, це помічник, який завжди під рукою та готовий до прибирання, що дуже зручно.

Таким чином, акумуляторний пилосмок має ряд переваг над мережевим і хоч немає змоги позмагатись із потужністю, все ж має свого покупця та користувача. Його зручно використовувати для повсякденного прибирання, наведення ладу в автомобілі, а заряду вистачить на прибирання невеликої квартири.

0
репостів
0
репостів