Курси програмування Python в Рівному

Комп'ютерна Академія ШАГ більше 20 років знаходиться на ринку ІТ- послуг. Для навчання своїх студентів ми використовуємо актуальні знання, які затребувані роботодавцями на ринку праці на сьогоднішній день. Викладацький склад Академії доволі високої якості та кваліфікації, так як кожен із викладачів має багаторічнийдосвід роботи в відомих ІТ компаніях світу, яким вони діляться із студентами, створивши дружню, невимушену атмосферу, що сприяє бажанню і мотивації до навчання кожного студента.

Курси Python Рівне розраховані на студентів, які хочуть з нуля освоїти одну із найпопулярніших мов у світі і навчитись створювати мовою програмування Python від простих додатків до високо навантажених веб-сервісів. Ми впевнені, що Python розробником може стати кожен, потрібно лише мати велике бажання, старатися та дотримуватися дисципліни. Все решта залежить від наших викладачів. Серед викладацького складу знаходяться практикуючі фахівці, які мають досвід роботи в ІТ сфері у відомих компаній, в тому числі партнерів нашої Академії. Багато випускників після закінчення навчання у нас працевлаштовуються у компаній, в тому числі міжнароднї, які являються нашими партнерами. Серед них:

  • SoftServe - глобальна українська IТ компанія, яка займається розробкою ПЗ для клієнтів США та Європи, а також вона є одним з найкращих роботодавців на ринку програмування;

  • Іt Сluster - громадська організація, яка займається розвитком іт-індустрії в Рівному, основна мета якої розбудова сприятливого для розвитку ІТ середовища в Рівному.

Форми навчання в Рівному

Для того щоб навчатися в Комп'ютерній Академії Шаг по курсу "Програмування на Python", необхідно надіслати заявку та укласти договір з нашою компанією. Вартість навчання складає від 2470 грн в місяць, тривалість - 1 рік. Навчання ведеться на українській мові. В якості студентів приймаємо бажаючих різної вікової категорії від 15 до 55 років. Навчання проводиться у вечірній час два рази на тиждень, з 18:15 до 21:15.

Курс "Програмування на Python" включає в себе такі напрямки:

  • тестування ПЗ для вікової категорії від 18 до 55 років;

  • інтернет-маркетинг для студентів з 15 до 55 років;

  • курс Front End для студентів 18- 55 років.

Як побудоване навчання в Академії?

Викладачі нашої Академії розробили інноваційну освітню платформу, для того щоб навчання було ефективним та цікавим для студентів, кожен з яких отримує електронний щоденник, який відображає оцінки та рейтинг кожного учня та надає можливість доступу до навчального матеріалу. За хороші результати студенти отримують винагороду в виді внутрішньої криптовалюти Академії, яку можна обміняти на різні корисні речі, такі як навушники, мишки, селфі-палки, футболки і т.д.

Кожен студент після закінчення курсів отримує міжнародний диплом, а також міжнародні сертифікати від наших партнерів. Більшість із випускників працевлаштовуються після навчання як у відомих українських, так і зарубіжних ІТ- компаніях.

0
репостів
0
репостів