Чи реально отримати кредит онлайн на будь-яку карту?

pozykaОтримати кредит у банку - завдання, яке вимагає часу, терпіння і збирання необхідного пакету документів. Не завжди, попри усі намагання, клієнт фінансової установи отримує позитивне рішення, що часом ставить його у глухий кут, адже кошти потрібні, а взяти їх ніде. Інша справа з Ewa Cash, де позику можна отримати у день подання заявки, на банківську карту, яку вже має заявник.

В чому суть онлайн кредитів?

Перевагами онлайн кредитування, без сумніву, є зручність, простота в отриманні та мінімум документів для оформлення заявки. Якщо раніше необхідно було звертатися у банк, надавати безліч документів, ставити під заставу майно, то зараз усього цього можна уникнути. Такі кредити надають МФО (мікрофінансові організації), що спеціалізуються на наданні невеликих позик населенню, яке з якихось причин не може отримати таку послугу у традиційному банку. Як правило, такі установи не працюють із бізнесом, а покривають поточні витрати пересічних громадян, які мають нагальну потребу у коштах.

Так, такий кредит реально отримати онлайн, в Ewa Cash і все, що потрібно для цього - можливість зайти на сайт установи, бути повнолітнім громадянином України та мати будь-яку банківську карту України.

Процедура отримання позики

Щоб отримати кредит необхідно близько 15 хвилин часу, однак спочатку необхідно вивчити такі питання як: сума, яку може надати МФО, термін кредиту, а також відсотки, які повинен обов'язково сплатити клієнт. Оскільки умови можуть змінюватись, задля уникнення форс-мажорних ситуацій, краще заздалегідь ретельно вивчити умови кредитування, права та обов'язки обох сторін. Якщо все влаштовує, то для отримання позики онлайн необхідно:

  1. На головній сторінці сайту ewacash.com.ua обрати суму, термін кредиту.
  2. Натиснути "Отримати кредит".
  3. Пройти реєстрацію з допомогою мобільного телефону.
  4. Заповнити анкету установи та додати карту, на яку будуть зараховуватись кошти.
  5. Якщо усі дані успішно будуть прийняті, клієнт швидко отримає позитивне рішення, а на його карту перерахують кошти.

Важливо! Якщо клієнт бере позику вперше, то максимальна сума не буде перевищувати 5 тисяч гривень. В разі вчасної виплати по кредиту, він зможе претендувати на збільшення ліміту по сумі кожного разу, як буде подавати заявку знову. Таким чином клієнт формує позитивну кредитну історію в установі.

Таким чином, отримати позику онлайн навіть удома цілком реально. Головне - вчасно покривати відсотки, тіло кредиту та уважно вивчати історію МФО, відгуки та умови співпраці. Тож, швидкі кредити можуть цілком вирішити нагальні потреби та дати можливість людям отримати кошти усього за декілька десятків хвилин.

0
репостів
0
репостів