Переваги придбання автомобіля в лізинг

авто у лізингПокупка авто у лізинг сьогодні є найбільш сучасним способом покупки та отримання бажаного транспортного засобу без довгих років накопичення заощаджень. Фінансовий лізинг автотранспорту - це ніщо інше, як оренда машини з правом викупу. Це дуже схоже на те, як беруть автомобілі в кредит, але з пакетом послуг, включаючи реєстрацію та страхування авто лізинговою компанією. В чому плюси та як придбати транспортний засіб у такий спосіб, розберемося далі.

Чи вигідно користуватись лізингом?

За кордоном послуги лізингу надзвичайно популярні, адже це зручно - платити довготривалу оренду з подальшим правом викупу та отримувати повний комплекс обслуговування клієнта зі сторони компанії. Окрім страхування та реєстрації ТЗ, у разі ДТП не по вині користувача автомобіля, оплачується також ремонт, може також надаватись автопідміна. Усім цим займається компанія, яка надає послуги покупки авто у лізинг.

Крім того, авто в розстрочку Хмельницький можна оформити зі значно меншим пакетом документів та включеними у вартість автомобіля вже наявних платежів за оренду. Це дуже зручно, якщо автомобіль потрібен вже тут і зараз, а оформити кредит у банку заважають формальності чи довготривале очікування рішення. Натомість у лізингу оформлення швидке та відсутня паперова тяганина.

Розрахунки по лізингу проходять так само як у кредитуванні - щомісячно, однак у власність авто клієнт зможе отримати лиш за підсумками виплат.

Плюси взяття авто у лізинг

Автолізинг "Хапай" надає свої послуги по усій Україні, в тому числі й у Хмельницькому. Тож, для того, щоб отримати омріяне авто не потрібно чекати місяць, надавати довідку про доходи з місця роботи та витрачати час на далеку дорогу. Серед переваг взяття автомобіля у лізинг також варто відзначити:

  • швидку видачу авто - на наступний день після оформлення;
  • треба лише наявність паспорта та ідентифікаційного коду;
  • розстрочка до 7 років;
  • гнучкий графік виплати платежів;
  • включення послуг по обслуговуванню авто, які розподіляються по графіку виплат;
  • у середньому місячна відсоткова ставка не перевищує 2%, а якщо перший платіж більший за мінімальний - клієнт буде платити меншу ставку;
  • за рік користування є можливість дострокового погашення лізингу та оформлення авто у власність.

Разом із тим, мінімальний аванс в Хапай складає не менш як 15 відсотків від вартості транспортного засобу, однак для більшості клієнтів ця сума є підйомною, враховуючи, що в подальшому не потрібно платити усю вартість машини одразу. Так і власний бюджет не страждає, і авто поступово оплачується.

Хто не зможе отримати таким способом авто

  1. Особи, які не досягли 21-річного віку.
  2. Дохід клієнта є недостатнім, або таким, який може не відповідати вимогам для оформлення лізингу та надалі виплачувати оренду.
  3. Клієнти, які мають заборгованості перед банком, наявні прострочки.
  4. Клієнт не може внести повну суму авансового платежу тощо.

Таким чином, якщо є бажання та можливість придбати автомобіль, то найбільш сучасним та вигідним буде покупка у лізинг. Це дозволить не тільки поступово виплачувати розстрочку без значних фінансових витрат, а й отримати автомобіль з повним пакетом обслуговування - наявною реєстрацією, полісом, технічним оглядом, виплаченим транспортним податком. Лише у лізинг покупець сплачує оренду за автомобіль й у підсумку зможе оформити його на себе.

0
репостів
0
репостів