Де та як школярам покращити англійську: поради від онлайн-школи «На Урок»

Знання англійської мови – це ключ від багатьох дверей майбутнього. З нею набагато легше будувати кар'єру, а якщо виникне бажання, то й змінити свою долю, переїхавши до іншої країни. А ще вивчення мов розвиває мозок і підвищує рівень інтелекту. 

Англійська мова – це потужний інструмент, але варто навчитися їм користуватися. Адже недостатньо просто вміти писати та читати. Набагато важливіше сформувати мовні навички, так зване «чуття мови». Це допоможе запам'ятовувати мовні конструкції, а не складати кожну фразу з окремих елементів. 

Вчимо мову легко

Як покращити англійську? Найпростіший спосіб – навчатися самостійно! І тут є безліч варіантів! 

  • Наприклад, якісні аудіоматеріали познайомлять з тим, як насправді звучить «жива» мова, та допоможуть правильно вимовляти англійські слова. А за допомогою різноманітних онлайн-ресурсів та мобільних додатків можна ефективно навчатися та тренувати різні навички: переклад з англійської та на неї, аудіювання та говоріння. При цьому, як і в іграх, можна вибирати рівень складності та отримувати бонуси! 
  • А ще вивчення англійської можна перетворити на щоденну забавку в колі сім'ї. Перегляд фільмів мовою оригіналу та спілкування окремими фразами допоможуть вивчати англійську системно. А можна ще й додати присмак небезпечних пригод! Наприклад, створивши головоломки та провівши квестів квартирою в пошуках скарбів чи порятунку від алігатора. А ще можна розробити адвент-календар до будь-якого свята. 
  • Ще один дієвий спосіб самоосвіти – безпосереднє спілкування з носіями мови. Це можуть бути екскурсії для іноземців, розмовні клуби, презентації на книжкових форумах тощо. 

Інший спосіб вивчати англійську – залучити фахівців. Це навіть найкращий варіант, якщо ви не хочете заплутатися в часах, вимові та значеннях слів. Наприклад, можна звернутися по допомогу до репетитора чи приватного викладача. Де й як покращити англійську? У цьому допоможуть курси англійської мови онлайн у школі «На Урок» – тут знають, як навчатися легко та з задоволенням. 

Переваги онлайн-курсів від «На Урок»

«На Урок» пропонує школярам чудову можливість вивчати англійську в максимально зручному темпі, у комфортних умовах, до того ж під керівництвом досвідчених та талановитих викладачів. Завдяки заняттям навіть наймолодші школярі починають будувати діалоги та говорити англійською. А старшокласники зможуть читати книжки мовою оригіналу та переглядати англомовні фільми без субтитрів! Кожне заняття – це інтерактивна робота за авторськими методиками, а ще на дітей чекають цікаві ігрові завдання, робота з текстом, аудіо та відео.  Усі матеріали доступні у запису, тож навчатися можна де завгодно та коли завгодно!

Вивчення англійської – це чудова інвестиція у власне майбутнє! Вільне володіння іноземною мовою надає додаткові шанси отримати престижну вищу освіту, а згодом й високооплачувану роботу. А ще й відчути позитивні емоції та враження від знайомства з культурою інших країн!

 

0
репостів
0
репостів