Як отримати досьє онлайн на компанію в Україні?

0041e280d1fb0ad7868ba5d75ff2cb7aВ умовах реформування важко уявити Україну як закриту європейську країну, особливо переймаючи досвід сусідніх країн, які мають абсолютно безперешкодний доступ до інформації, в тому числі суспільно важливої. Щоб журналісти, активісти могли таку інформацію розслідувати, а бізнес міг мати менше фінансових ризиків, в Україні працює спеціальна аналітична система https://youcontrol.com.ua/. Особливість її - доступ до Єдиного державного реєстру, а також державних баз та інших реєстрів одночасно. Що це означає і як скористатись такою послугою, читайте далі.

Що дає безперешкодний доступ до реєстрів?

Для формування прозорості у бізнесі кожен охочий має можливість отримати необхідну інформацію про певну юридичну особу, фізичну особу-підприємця або громадські організації, наприклад, використавши пошук по ЄДР https://youcontrol.com.ua/topics/yedynyy-reiestr-layfkhaky-dlia-perevirky-danykh/ через єдину систему Youcontrol. Вона не тільки формує досьє на більшість українських компаній, а й допомагає проводити економічні розслідування журналістам. Крім того, аналітична система дозволяє:

  • відстежити зміни в держреєстрах;
  • візуалізувати поєднання афілійованих осіб;
  • отримувати найсвіжішу інформацію про підприємства, компанїї з офіційних джерел;
  • займатись моніторингом змін на постійній основі.

Особливості отримання досьє на компанії

Інформація про увесь бізнес України - це без сумніву про аналітичну систему Youcontrol, яка допомагає отримати бажане досьє на будь-яку компанію з більш як 4 мільйонів реєстраційних даних https://youcontrol.com.ua/ru/topics/yedynyy-reiestr-layfkhaky-dlia-perevirky-danykh/, 60 мільйонів судових документів та 300 тисяч ліцензій та договорів в режимі онлайн.

Завдяки застосуванню міжнародних практик, рекомендацій державних органів, система здатна надавати клієнтам якісний продукт з доступом як для державних органів, так і для громадських формувань, бізнесу. А з використанням сучасних аналітичних інструментів, користуватись даними зручно та просто.

Так, Youcontrol пропонує для співпраці різні пакети з окремими пропозиціями:

  1. Open Data;
  2. Стандартна;
  3. Повний доступ;
  4. Командна;
  5. Youcontrol People.

Кожне рішення має доступ до певної кількості реєстрів з даними, а також досьє на юридичних, фізичних осіб, їх моніторингу з доступом конкретною кількістю осіб. Більше інформації можна отримати на офіційному сайті youcontrol.com.ua. Унікальна технологія з аналізу даних допомагає зручно опрацьовувати інформацію та контролювати зміни, щоб бути в курсі усіх актуальних новин.

0
репостів
0
репостів