Реєстрація в бк Парі Матч - як правильно завести акаунт

Для того, щоб почати укладати парі в букмекерській конторі Parimatch, потрібно завести особистий кабінет з ігровим рахунком. Так, зареєструватися в Парі Матч можна на офіційному сайті контори з комп'ютера і мобільного телефону, а також через офіційний додаток для мобільних гаджетів, які працюють на платформах iOS і Android.

Реєстрація в бк Парі Матч

Зареєструватися в БК Паріматч може кожний бажаючий

Парі Матч реєстрація нового користувача складається з декількох етапів:

Перший етап. На першому етапі вам необхідно ввести свій номер телефону, попередньо обравши код країни на повній версії сайту https://ifbu.org.ua/parimatch-povna-versiya/. Як правило, код виставляється автоматично виходячи з географії IP, з якого ви заходите. Наступний крок, який вам належить зробити — вказати дату вашого народження. Далі потрібно вибрати валюту. Рекомендується встановлювати валюту країни проживання. Останній крок на першому етапі реєстрації — це введення пароля, який повинен бути не коротше восьми символів і містити в собі великі і малі літери, а також цифри.

Після того, як користувач придумав пароль і натиснув на жовту кнопку «Реєстрація», у нього на екрані з'явиться номер рахунку. Далі система попросить  підтвердити номер телефону. Через кілька секунд на зазначений номер прийде коротке повідомлення з шестизначним кодом, який необхідно ввести в три порожні клітинки (по 2 символи в кожну).

Другий етап. Зареєструватися в Паріматч — це налаштування рахунку. Тут вам буде потрібно заповнити особисті дані: ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, країну і місто проживання. Останній пункт — відповідь на секретне питання, який буде використовуватися при виникненні проблем зі входом на сайт. В даному випадку користувач повинен ввести пін-код з чотирьох цифр. Після того, як всі вимоги будуть дотримані, на поштову скриньку буде відправлено лист з посиланням для підтвердження.

Якщо клієнт зайшов на свою пошту і не знайшов листа, можливо, воно потрапило в спам. Як тільки майбутній гравець перейде по посиланню підтвердження, ваш ігровий рахунок буде активований. Тут буде запропоновано отримати бонус parimatch. Для отримання грошового заохочення знадобиться заповнити і підтвердити всі свої особисті дані, а також поповнити призначений для користувача рахунок.

Що дає Паріматч реєстрація нового користувача?

Реєстрація на сайті Parimatch відкриває доступ до всього функціоналу сайту. Клієнт організації Паріматч, яка працює на ринку ставок більше 25-и років, отримує можливість здійснювати ставки на спорт і кіберспорт з вигідними коефіцієнтами. На сайті Паріматч регулярно проводяться азартні ігри в режимі онлайн, де з вами грають реальні люди — дилери організації Parimatch.

Крім цього, користувач сайту може грати в спортивні та інші ігри в режимі онлайн, випробовувати удачу в ігрових автоматах і користуватися іншими можливостями веб-ресурсу.

Особливості реєстрації в БК Parimatch

Рекомендовано ознайомитися з правилами букмекерської контори Parimatch перед реєстрацією. Це допоможе уникнути надалі спірних ситуацій. Варто пам’ятати: правила різних букмекерських контор можуть відрізнятися!

При проходженні реєстрації всі особисті дані потрібно вказувати в повному обсязі і без помилок. Це дозволить швидко і без проблем пройти ідентифікацію особистості і вивести гроші з ігрового рахунку.

0
репостів
0
репостів