Що потрібно знати перед тим як брати кредит в МФО

real a9596276 b1e5 4939 b43a 18e0bf2669b8Отримання грошей в борг - спосіб впоратися з тимчасовими фінансовими труднощами. Щоб не обтяжувати себе збором довідок і візитами в банк, багато громадян намагаються спростити завдання - звертаються в МФО. Таке рішення здається найбільш зручним, простим і доступним, але це може здатися правдою тільки на перший погляд.

Перед тим, як взяти швидкий кредит онлайн, пише Фінанс.юа, слід з увагою поставитися до життєвої ситуації, оцінити доцільність отримання позики, а також взяти до уваги ряд значущих нюансів кредитування. В першу чергу це пов'язано з відповідальністю перед кредитором і поверненням коштів, віддавати які доведеться з чималими відсотками.

Вибір кредитора і програми кредитування

Перед тим як взяти гроші в МФО важливо оцінити привабливість і доступність умов, на яких кредитор готовий надати позику онлайн. У число значущих критеріїв для проведення оцінки входить:

  • тривалість і термін фінансування: чим довший кредитний період, тим вище буде сума переплати;
  • процентна ставка: вигідно взяти позику онлайн можна під 0% (новачкам або по акції), але відсоток може доходити і до 1.5-2% за кожен день;
  • ліміт фінансування: кредитори обмежують розмір позики для нових клієнтів, нарощуючи його в міру збільшення кредитного рейтингу;
  • приховані комісії: додаткові збори можуть істотно збільшити витрати;
  • умови повернення: можливість дострокового погашення без погашення відсотків за весь термін - додаткова можливість економії.

Оцінка надійності МФО

Надійність кредитора - важлива частина фінансового партнерства. Оформляючи кредит онлайн важливо переконатися в репутації і статус фінансової компанії. Зробити це можна шляхом вивчення відгуків клієнтів. Як правило, відгуки дозволяють зробити ряд важливих висновків:

  • отримати уявлення про ступінь лояльності МФО;
  • оцінити рівень сервісу;
  • з'ясувати рівень клієнтоорієнтованості кредитора.

Інформація допомагає усвідомлено вибрати кредитного помічника, співпраця з якими не викличе додаткових неприємностей і непередбачених сюрпризів. До того ж тривале партнерство в цьому випадку буде пов'язано з отримання додаткових привілеїв і бонусів у вигляді знижок за відсотками, збільшення ліміту і індивідуальні умови облуговування.

0
репостів
0
репостів