Жалюзі плісе: 5 беззаперечних переваг

Плісировані жалюзі належать сьогодні до найпопулярніших способів драпіровки вікон. Їх можна підібрати на вікна будь-якої форми, такі моделі чудово захищають від сонця і гармоніюють з іншим текстилем. Вибрати якісні та красиві жалюзі плісе у Львові можна у каталогах спеціалізованих інтернет-магазинів. Чому саме їм надають перевагу сучасні споживачі? Звичайно ж, завдяки численним перевагам:

  1. Функціональність. Жалюзі даного типу однаково підходять для стандартних прямокутних вікон і для отворів з більш складною геометрією: овальних, круглих, фігурних. В більшості випадків їх монтують безпосередньо на скло, що дозволяє в будь-який момент без проблем відчинити вікно.

  2. Універсальність. Гардини, портьєри й тюль можуть вийти з моди вже через пару років після придбання, чого не скажеш про плісировані штори. Завдяки універсальному дизайну вони залишаються актуальними протягом довгих років.

  3. Компактність. Жалюзі-плісе найкраще захищають від сонячного проміння та допитливих поглядів і при цьому мають надзвичайно компактний, ненав’язливий вигляд. Їх лаконічний вигляд не відволікає увагу і жодним чином не зашкодить інтер’єру приміщення. Цікаво, що у піднятому стані вони майже непомітні.

  4. Практичність. Для покупців не останню роль відіграє простота у догляді за жалюзі. Плісировані варіанти користуються такою популярністю ще й завдяки тому, що доглядати за такими шторами дуже просто. Основна перегата полягає в тому, що ці жалюзі можна прати. Щоб очистити жалюзі, достатньо буде зняти їх з вікна і на кілька хвилин занурити у теплу воду з додаванням миючого засобу. Зверніть увагу на те, що плісе типу «блекаут» та з інших тканин зі спеціальним покриттям прати не рекомендовано.

  5. Надійність. Жалюзі плісе не тільки завжди залишаються актуальними, але й служать своїм власникам довгі роки. Так, середній термін експлуатації складає 7 років, але якщо ставитись до конструкції бережно, його можна суттєво подовжити. Для цього достатньо правильно встановити виріб, плавно опускати й піднімати його, а ще – не очищувати у пральній машинці, лише вручну.

Мешканці перших поверхів на власному досвіді знають, як нелегко зберегти баланс між достатньою освітленістю кімнати та бажанням зберегти приватність. Штори-плісе можна не лише опустити зверху вниз, а й навпаки, підняти знизу догори. Завдяки цій опції перехожі не зазиратимуть у ваші вікна, а от сонячне світло безперешкодно буде освітлювати оселю. Ще одна перевага жалюзі цього виду – можливість відкривати й закривати їх як вручну, так і за допомогою пульту дистанційного керування. Перший варіант здійснюється за допомогою спеціального держака. Другий варіант можливий, якщо додатково оснастити конструкцію електроприводом. У такому випадку керування можна буде здійснювати за допомогою кнопки на спеціальному брелоку.

Жалюзі плісе – це завжди доречна «класика», яка ідеально гармонує збудь-яким офісним чи домашнім стилем помешкання.

0
репостів
0
репостів