Широкий асортимент якісних тканинних ролет від виробника

Віконні ролети вже кілька років є одним з найпопулярніших різновидів облаштування інтер’єрів квартир і будинків, офісів та салонів краси, ресторанів і кав’ярень. Завдяки універсальності, практичності та можливості ідеального відтворення будь-якого стилю, тканинні ролети різних кольорів і розмірів постійно використовуються дизайнерами.

Якщо вам потрібні високоякісні ролети з тканини, то ви вже сьогодні можете звернутися до SunGuard. Вам запропонують широкий асортимент жалюзі і ролокасет, тканинних ролет та римських штор на будь-який смак. Скориставшись послугами компанії, ви отримаєте стильні і довговічні системи, виготовлені з найкращих матеріалів і фурнітури, що поставляються від перевірених виробників.

Кожний виріб від SunGuard має надійні елементи кріплення, відрізняється трендовим дизайном, а також практичністю, легкістю у використанні та у догляді. Для замовлення доступні відкриті та закриті ролети з різних тканин, у популярних кольорах та з декоративними принтами, з можливістю виготовлення систем для стандартних віконних отворів, вікон складної архітектурної форми, панорамних або мансардних вікон.

Які ролети з тканини пропонуються в SunGuard?

Для задоволення потреб кожного клієнта в SunGuard запропонований масштабний асортимент виключно якісних тканинних ролет. Вже зараз ви можете обирати оптимальний варіант та замовляти:

  • рулонні ролети день-ніч;
  • текстильні римські штори;
  • тканинні жалюзі.

Ролети день-ніч

Найбільш популярний сьогодні різновид рулонних штор, що використовується для сучасних інтер’єрів квартир і будинків, ресторанів і готелів. Особливість виробів – це чергування прозорих і непрозорих горизонтальних смуг. Ролети день-ніч добре захищають вікна на протязі цілої доби, забезпечують затишок і комфорт, захист від ультрафіолету та від сторонніх поглядів.

Римські штори

Ще один варіант гарних штор для вашого будинку чи офісу. Конструкції мають карниз, а при збиранні створюють горизонтальні складки, що є особливістю таких систем. Можуть виготовлятися з тканин різної щільності.

Тканинні жалюзі

Виготовляються з сучасного текстилю та мають конструкцію жалюзі, яка складається з горизонтальних планок. Зручні і практичні, можуть використовуватися для інтер’єрів різного стилю.

Особливості тканинних ролет від SunGuard

Серед важливих особливостей тканинних ролет, які виготовляє компанія SunGuard, слід відзначити:

  • стильний дизайн;
  • великий асортимент кольорової гами, принтів, матеріалів;
  • можливість виготовлення з матеріалів, що мають антибактеріальне, антистатичне просочення;гарантована якість;
  • доступна ціна.

Як замовити тканинні ролети у Львові?

Щоб придбати тканинні ролети, вам достатньо відправити online замовлення чи зв’язатися з менеджерами SunGuard. Виготовлення систем виконується оперативно і якісно. При необхідності спеціалісти компанії проводять професійний монтаж тканинних ролет «під ключ».

0
репостів
0
репостів